LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 20 Ağustos 2021 #11 "PHANTOM" dedi: Hocam şu an Kaspersky hala tarama yapıyor. Ama C diskinden alan gidiyor. 28 GB alan vardi 18 GB kalmış. Genişletmek için tıkla... Taranan dosya sayısı değişiyorsa bırakın bitirsin.
"PHANTOM" dedi: Hocam şu an Kaspersky hala tarama yapıyor. Ama C diskinden alan gidiyor. 28 GB alan vardi 18 GB kalmış. Genişletmek için tıkla... Taranan dosya sayısı değişiyorsa bırakın bitirsin.
"PHANTOM" Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1.162 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #12 LOTR Manyağı dedi: Taranan dosya sayısı değişiyorsa bırakın bitirsin. Genişletmek için tıkla... Hayır değişmiyor. "PHANTOM" dedi: Hayır değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam gittikçe düşüyor ne yapabilirim alanim azalmaya basladi. "PHANTOM" dedi: Hayır değişmiyor. Hocam gittikçe düşüyor ne yapabilirim alanim azalmaya basladi. Genişletmek için tıkla... Ssd C diskinde.
LOTR Manyağı dedi: Taranan dosya sayısı değişiyorsa bırakın bitirsin. Genişletmek için tıkla... Hayır değişmiyor. "PHANTOM" dedi: Hayır değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam gittikçe düşüyor ne yapabilirim alanim azalmaya basladi. "PHANTOM" dedi: Hayır değişmiyor. Hocam gittikçe düşüyor ne yapabilirim alanim azalmaya basladi. Genişletmek için tıkla... Ssd C diskinde.
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.650 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #13 @"PHANTOM" Taranan dosya sayısı artıyor mu öylece kaldı mı? Yukarıda yazmışsın görmedim
"PHANTOM" Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1.162 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #14 LOTR Manyağı dedi: Taranan dosya sayısı değişiyorsa bırakın bitirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam iptal ediyorum ya.17 Gb alanım kaldı.İnsallah iptal edince alanım geri gelir.Edeyimmi?
LOTR Manyağı dedi: Taranan dosya sayısı değişiyorsa bırakın bitirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam iptal ediyorum ya.17 Gb alanım kaldı.İnsallah iptal edince alanım geri gelir.Edeyimmi?
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 20 Ağustos 2021 #15 "PHANTOM" dedi: Hocam iptal ediyorum ya.17 Gb alanım kaldı.İnsallah iptal edince alanım geri gelir.Edeyimmi? Genişletmek için tıkla... Hocam sıkıntı çıkabiliyormuş bazen programda iptal edin.
"PHANTOM" dedi: Hocam iptal ediyorum ya.17 Gb alanım kaldı.İnsallah iptal edince alanım geri gelir.Edeyimmi? Genişletmek için tıkla... Hocam sıkıntı çıkabiliyormuş bazen programda iptal edin.
OPERATÖR GOD Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 1.463 Makaleler 6 Çözümler 12 20 Ağustos 2021 #16 "PHANTOM" dedi: Hocam iptal ediyorum ya. 17 GB alanım kaldı. İnşallah iptal edince alanım geri gelir. Edeyim mi? Genişletmek için tıkla... Hayır.
"PHANTOM" dedi: Hocam iptal ediyorum ya. 17 GB alanım kaldı. İnşallah iptal edince alanım geri gelir. Edeyim mi? Genişletmek için tıkla... Hayır.
"PHANTOM" Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1.162 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #17 OPERATÖR GOD dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla...
OPERATÖR GOD Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 1.463 Makaleler 6 Çözümler 12 20 Ağustos 2021 #18 "PHANTOM" dedi: Eki Görüntüle 1143399 Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: 17GB Alan Kaldı, Ama Yinede hayır
"PHANTOM" dedi: Eki Görüntüle 1143399 Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: 17GB Alan Kaldı, Ama Yinede hayır
"PHANTOM" Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1.162 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #19 OPERATÖR GOD dedi: Sürprizbozan: 17GB Alan Kaldı, Ama Yinede hayır Genişletmek için tıkla... Hocam şuan alan artmaya basladi.20gb oldu.
OPERATÖR GOD dedi: Sürprizbozan: 17GB Alan Kaldı, Ama Yinede hayır Genişletmek için tıkla... Hocam şuan alan artmaya basladi.20gb oldu.
OPERATÖR GOD Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 1.463 Makaleler 6 Çözümler 12 20 Ağustos 2021 #20 "PHANTOM" dedi: Hocam şu an alan artmaya basladi. 20GB oldu. Genişletmek için tıkla... İşlem bitince tamamen, sistemi yeniden başlatmayı da unutmayın. Düzeliyor işte.
"PHANTOM" dedi: Hocam şu an alan artmaya basladi. 20GB oldu. Genişletmek için tıkla... İşlem bitince tamamen, sistemi yeniden başlatmayı da unutmayın. Düzeliyor işte.