For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 18 Nisan 2021 #11 Malwarebytes ile yapsam yine bulur mu virüsleri, Kaspersky kadar güzel mi taraması? Onun taraması daha kısa sürüyordu. sqeax dedi: Hızlı bir çözüm yolu var mı bilmiyorum fakat hızlı tarama yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... En az 3 kere hızlı tarama yaptım, nasıl bir virüsse gitmiyor.
Malwarebytes ile yapsam yine bulur mu virüsleri, Kaspersky kadar güzel mi taraması? Onun taraması daha kısa sürüyordu. sqeax dedi: Hızlı bir çözüm yolu var mı bilmiyorum fakat hızlı tarama yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... En az 3 kere hızlı tarama yaptım, nasıl bir virüsse gitmiyor.
4 436523 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 3.707 Makaleler 1 Çözümler 9 18 Nisan 2021 #12 For East Troop dedi: Malwarebytes ile yapsam yine bulur mu virüsleri, Kaspersky kadar güzel mi taraması? Onun taraması daha kısa sürüyordu. En az 3 kere hızlı tarama yaptım, nasıl bir virüsse gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes tarama için gayet iyidir. Onu da deneyebilirsiniz.
For East Troop dedi: Malwarebytes ile yapsam yine bulur mu virüsleri, Kaspersky kadar güzel mi taraması? Onun taraması daha kısa sürüyordu. En az 3 kere hızlı tarama yaptım, nasıl bir virüsse gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes tarama için gayet iyidir. Onu da deneyebilirsiniz.
sqeax Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 385 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #13 For East Troop dedi: Malwarebytes ile yapsam yine bulur mu virüsleri, Kaspersky kadar güzel mi taraması? Onun taraması daha kısa sürüyordu. En az 3 kere hızlı tarama yaptım, nasıl bir virüsse gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Dün malwarebytes'i ben de indirdim cidden virüsleri buldu ve sildi. Deneyebilirsin ama ne kadar yardımcı olur bilmiyorum.
For East Troop dedi: Malwarebytes ile yapsam yine bulur mu virüsleri, Kaspersky kadar güzel mi taraması? Onun taraması daha kısa sürüyordu. En az 3 kere hızlı tarama yaptım, nasıl bir virüsse gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Dün malwarebytes'i ben de indirdim cidden virüsleri buldu ve sildi. Deneyebilirsin ama ne kadar yardımcı olur bilmiyorum.
willkommen Hectopat Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 539 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #14 Norton deneme sürümü indir belki bulur. Tam taraması da hızlıdır. Malwarebytes ile de tara.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 18 Nisan 2021 #15 Diskinize göre bu süre değişiklik gösterebilmekte. Başta %1'de takılmış olarak gözükebilir ancak bir süre sonra hızlanacaktır. Başta ayarlamaları, hesaplamaları ve pürüzleri hallediyor. Sıkıntı yok diye tahmin ediyorum.
Diskinize göre bu süre değişiklik gösterebilmekte. Başta %1'de takılmış olarak gözükebilir ancak bir süre sonra hızlanacaktır. Başta ayarlamaları, hesaplamaları ve pürüzleri hallediyor. Sıkıntı yok diye tahmin ediyorum.
King1211 Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 1.049 Çözümler 3 Yer Denizli 18 Nisan 2021 #16 Hocam o kadar ı tabii ki yavaş tarar