Kaspersky tarafından engellenen geçersiz SSL

İlerleyen günclerde düzelecektir yaptıysanız olmadıysa dediğim gibi izin verilenlere eklersiniz. Google hizmeti ve sertifika kaynaklı.
google chromeyi sildim sabah 9.35 den bir bildirim gelmedi googleylemi alaklı yoksa bilgisayarımda virüsmü var bilemedim , 4 tam tarama ayrıca tüm c diskini 2 kez tarattım google dosyalarını ayrı tarattım hiçbirşey çıkmadı ve ben asla ama asla internetten birşey indirmem öyle bir huyum var sadece steamdan birşey indiriyorum

Söylüyorum zaten size farklı bir yeri mi okuyorsunuz? Google kaynaklı diyorum. Chrome Google'ın bir hizmeti olduğunu bilmiyorsunuz heralde
bilmediğimiz için konu açıyoruz zaten ben bilgisayara virüs girdi sandım ama google chromeyi sildim dahada bildirim gelmedi acaba virüsmü var endişelenmem gereken birşey varmı diye merak ediyorum

Virüs veya zararlı olsaydı size zaten bahsederdik. Biz demesek kullandığın AV derdi.
google güncellemesiyle alakalıymış sanırım kasperskynin forumuna konu açtım yanıt yazan portekizlilerdede aynı şey varmış umarım google çeviri yanlış çevirmiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…