Kaspersky tarama yapılamayan exe

Makaleler
2

Kaspersky üzerinde gezerken böyle bir şey gördüm ve daha sonra bunun ne olduğunu merak ettim.
C:\Users\kullanıcı ismi\AppData\Local\Packages\Microsoft.4297127D64EC6_8wekyb3d8bbwe\LocalCache\Local\Microsoft\WritablePackageRoot
Konum burası çıkıyor.

Ksn sonucuna bakamıyorum hata veriyor.
Şimdi diyeceksiniz Vt'ye veya hybrid analys sitesine at diye atamıyorum hata veriyor.
Sağ tıklayıp tarama yaptım Kaspersky temiz dedi fakat ben hybrid analyz gibi bir sitede dosyayı analiz etmek istiyorum.
@Dutchman
@Murat5038

Eğer fark ettiyseniz iki dosyanın yanında küçük garip çarpı işaretleride var.

Özellikler güvenlik kısmında şöyle bir kullanıcı adı var.

Dosyayı başka bir yere taşımak istersem veya VirusTotal gibi bir siteye atmak istersem böyle bir hata alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Defender'i kontrol edin bence. Benzer bi sorun yaşamıştım.

O bilinmeyen hesap şeylerini uygulamalar rastgele yapıyor galiba, onu ciddiye almaya gerek yok bence. Zaten orijinal Minecraft değil mi? Virüslü değildir. Silmek isterseniz veya dosya için yöneticilik almak isterseniz, take ownership kullanabilirsiniz.

Take ownership yaparsam vt sonucuna bakabilir miyim?

Store'dan yüklenen uygulamalarda olan bir durum. Kullanıcı yetkilendirmesini kurcalamayın uygulamanın çalışmamasına sebep olabilir. Store'dan indirdiğiniz bir uygulamayı neden taratmak istiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…