Kaspersky Total Security Lisans Kodu Nereye Girilmeli?

Daha fazla  
Selamlar. Kaspersky Total Security almaya karar verdim. Lisans kodunu nereye gireceğim? İnternetten alacağım.
Bir de sistemi kastırır, darboğaz eder veya sistemi yorar mı?
Sistemim: Gigabyte NVIDIA GT 420 Ekran kartı
Intel(R) Core(TM) i5-3570 CPU @ 3.40GHz 3.40 GHz işlemci
16 GB RAM
Windows 10 işletim sistemi

Hocam biz biraz fazla meraklıyız da en iyi güvenliği almak istedim ben de.

İkisi arasında Parola Yöneticisi dışında ek özellik göremedim. Internet Security'in yeterli olacağı kanaatindeyim. Tabii, nihai karar sizin.

Çok sağolun hocam ikinizde

Hocam biz biraz fazla meraklıyızda en iyi güvenliği almak istedim bende...
Kaspersky'ın sistemi kastırcağını sanmam ancak kastırır diyorsanı Kaspersky'ın ince ayarları Technopat formda var kastırırsa ordan bakarak kastırmasını engelliyebilirsiniz ve Kaspersky'ın yanına Malwarebytes kullanmanıı öneririm ama Malwarebytes'i sadece tarama için kullanınız yoksa sistemde 2 etkin koruma olur ve bilgisayarnız ister istemez kasabilir veya antivirüsler arası çakışma olabilir dediğim gibi Malwarebytes'i sadece bilgisayarınıdan şüphelendiğiniz zaman ve bilgisayarınızdavirüs olmasına rağmen Kaspersky tespit etmesse diye kullanabilirsiniz. (Kaspersky'ın tespit etmeyeceğini sanmıyorum ancak yinede önlem olsun diye söyledim.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…