C Chesen Kilopat Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2018 #1 Selamlar beyler. Ben Kaspersky Total Security'de her şeyi aktifleştirdim. Reklam engelleyiciyi kapatmam gerek. Var ise belirli siteler için izin vermem gerek. Bunu nasıl halledeceğim yardımcı olabilir misiniz? Kaspersky Total Security 2019 bu arada. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2018
Selamlar beyler. Ben Kaspersky Total Security'de her şeyi aktifleştirdim. Reklam engelleyiciyi kapatmam gerek. Var ise belirli siteler için izin vermem gerek. Bunu nasıl halledeceğim yardımcı olabilir misiniz? Kaspersky Total Security 2019 bu arada.
YKTYN Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 2.250 Makaleler 6 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ekim 2018 #2 Kaspersky'ın yayınladığı rehberden faydalanabilirsin. Reklamlara izin verme
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 8 Ekim 2018 #3 Web sitesinde gezinme sırasında Reklam Engelleyici koruması How to hide ad banners on websites with Kaspersky Total Security
Web sitesinde gezinme sırasında Reklam Engelleyici koruması How to hide ad banners on websites with Kaspersky Total Security