Bu iki ürün arasındaki fark ne? Yakında virüs programı almayı düşünüyorum. Kaspersky güvenilir diye biliyorum, konu oluşturmuştum. Ancak internet Security ve Total Security arasındaki farkı anlayamadım. Nedir aralarındaki fark?
What are the key differences between Kaspersky Total Security and Kaspersky Internet Security? Which is the best choice for you? Which protects better?
Ev kullanıcısı için total gereksizdir, çoluğun çocuğun yoksa müstehçen sitelere girişi kısıtlamazsan, şifrelerimi çok unutuyorum antivirüsle bunları kaydedeyim demezsen hele hepten gereksiz.
Önemli şirket dosyaları tutmadığını varsayarak gereksiz diyorum. Password manager olayı mesela saçmalık, çapraz platformda çok daha verimli ve güvenli tutan hizmetler varken Kaspersky kullanmak işlevsiz. Dosya koruması ise özel dosyalarımızı çoğumuz bulutta veya farklı disklerde tutuyoruz zaten, buluta koyulamayacak kadar gizli belge de taşıyan Türkiye'de devlet kurumları dahil yoktur. Sadece laptop kullananlar için GPS olabilir.
Kısaca Total Security bu haliyle göz boyamadan fazlası değil benim için.
What are the key differences between Kaspersky Total Security and Kaspersky Internet Security? Which is the best choice for you? Which protects better?