Kaspersky trojan buldu fakat Malwarebytes trojan bulmadı

Emre12.q

Centipat
Daha fazla  
Kaspersky MEM:Trojan.Win32.SEPEH.gen virüsünü buldu fakat Malwarebytes hiçbir tehdit bulmadı. Ne yapmam lazım?

Kaspersky MEM:Trojan.Win32.SEPEH.gen virüsünü buldu fakat Malwarebytes hiçbir tehdit bulmadı. Ne yapmam lazım?

Kaspersky virüsü bulup otomatik olarak karantinaya almıştır veya silmiştir, ondan malwarebytes bulamamıştır.

Kaspersky virüsü bulup otomatik olarak karantinaya almıştır veya silmiştir, ondan Malwarebytes bulamamıştır.

Yeniden başlat yazıyordu ona tıkladım ardından Malwarebytes kurdum tarattım şu anda tekrardan Kaspersky'dan full scan yapıyorum içim pek rahat değil ama formatta atmak istemiyorum ne yapabilirim?

Yeniden başlat yazıyordu ona tıkladım ardından Malwarebytes kurdum tarattım şu anda tekrardan Kaspersky'dan full scan yapıyorum içim pek rahat değil ama formatta atmak istemiyorum ne yapabilirim?
Malwarebytes ve kasperskydan tekrar tara, ikisinde virüs bulmazsa için rahat olsun.

Malwarebytes ve Kaspersky'dan tekrar tara, ikisinde virüs bulmazsa için rahat olsun.

Tamamdır geri dönüş yapacağım.

Temiz çıktı hepsi içim rahat olmalımı acaba.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…