Burak_2 Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar Kaspersky daha demin bilgisyarda trojan buldu ve hemen sil ve yeniden başlat dedim. Yeniden başlatma sonucunda 1 nesne işlenemedi dedi.
Arkadaşlar Kaspersky daha demin bilgisyarda trojan buldu ve hemen sil ve yeniden başlat dedim. Yeniden başlatma sonucunda 1 nesne işlenemedi dedi.
Araseksi Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 3 16 Şubat 2022 #2 Burak_2 dedi: Arkadaşlar Kaspersky daha demin bilgisyarda trojan buldu ve hemen sil ve yeniden başlat dedim. Yeniden başlatma sonucunda 1 nesne işlenemedi dedi. Eki Görüntüle 1307186 Genişletmek için tıkla... Tam tarama yap tam tarama bitince Malwarebytes ile tarama yap
Burak_2 dedi: Arkadaşlar Kaspersky daha demin bilgisyarda trojan buldu ve hemen sil ve yeniden başlat dedim. Yeniden başlatma sonucunda 1 nesne işlenemedi dedi. Eki Görüntüle 1307186 Genişletmek için tıkla... Tam tarama yap tam tarama bitince Malwarebytes ile tarama yap
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 16 Şubat 2022 #3 Sildiyseniz sıkıntı yok.
Beyefendi_Haydo Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 1.079 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #4 Tam tarama yaptıktan sonra da silinmiyorsa Malwarebytes ile tarama yapın mutlaka silecektir.
Burak_2 Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #5 296822 dedi: Sildiyseniz sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Evet yeniden başlatırken ama görüntü bozuk diye bir sürü hata verdi. Beyefendi_Haydo dedi: Tam tarama yaptıktan sonra da silinmiyorsa Malwarebytes ile tarama yapın mutlaka silecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam tam taramı bitti bir şey çıkmadı. Son düzenleme: 16 Şubat 2022
296822 dedi: Sildiyseniz sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Evet yeniden başlatırken ama görüntü bozuk diye bir sürü hata verdi. Beyefendi_Haydo dedi: Tam tarama yaptıktan sonra da silinmiyorsa Malwarebytes ile tarama yapın mutlaka silecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam tam taramı bitti bir şey çıkmadı.
Araseksi Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 3 16 Şubat 2022 #6 Burak_2 dedi: Evet yeniden başlatırken ama görüntü bozuk diye bir sürü hata verdi. Hocam tam taramı bitti bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile tarat yine birşey çıkmazsa büyük ihtimalle sorun yoktur
Burak_2 dedi: Evet yeniden başlatırken ama görüntü bozuk diye bir sürü hata verdi. Hocam tam taramı bitti bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile tarat yine birşey çıkmazsa büyük ihtimalle sorun yoktur
Beyefendi_Haydo Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 1.079 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #7 Burak_2 dedi: Hocam tam taramı bitti bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile mi yaptınız tam tarama, bazen silemiyor Kaspersky.
Burak_2 dedi: Hocam tam taramı bitti bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile mi yaptınız tam tarama, bazen silemiyor Kaspersky.
Burak_2 Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #8 Beyefendi_Haydo dedi: Malwarebytes ile mi yaptınız tam tarama, bazen silemiyor Kaspersky. Genişletmek için tıkla... Kaspersly ile yaptım ama onlada yapayım.
Beyefendi_Haydo dedi: Malwarebytes ile mi yaptınız tam tarama, bazen silemiyor Kaspersky. Genişletmek için tıkla... Kaspersly ile yaptım ama onlada yapayım.
faruk212 Decapat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 519 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #9 Burak_2 dedi: Kaspersly ile yaptım ama onlada yapayım. Genişletmek için tıkla... Gerek yok raporu paylaşın bize eğer raporda silindi ya da temizlendi yazıyorsa hallolmuştur.
Burak_2 dedi: Kaspersly ile yaptım ama onlada yapayım. Genişletmek için tıkla... Gerek yok raporu paylaşın bize eğer raporda silindi ya da temizlendi yazıyorsa hallolmuştur.
altotziki Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2.044 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #10 Tam çözüm bu galiba: Kaspersky Rescue Disk Kullanım Rehberi