M Magnesia Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 111 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #21 Silinen üye dedi: KMSpico virüs zaten, bilgisayarı giderek kastırıyor ayrıca. 10 TL lik Key'ler satılıyor internette onlardan alın. Eğer maddi durumunuz yoksa cmd ye komut yazarak etkinleştirme yöntemleri var. Genişletmek için tıkla... ben casperskyden gizle demiştim ama benim yaşım 12 ve babamı annemi zora sokmak istemiyorum benim yaşım 12 ve babamı annemi zora sokmak istemiyorum Silinen üye dedi: Yazım kurallarına dikkat edin ban yersiniz ayrıca EĞER maddi durumunuz yoksa cmd ile etkinleştirin dedim. Genişletmek için tıkla... Abi yok param windows 7 kullanıyom 10 yıllık bilgisayardayım rütfen cmdden ne yapacağımı söle Son düzenleme: 5 Ocak 2021
Silinen üye dedi: KMSpico virüs zaten, bilgisayarı giderek kastırıyor ayrıca. 10 TL lik Key'ler satılıyor internette onlardan alın. Eğer maddi durumunuz yoksa cmd ye komut yazarak etkinleştirme yöntemleri var. Genişletmek için tıkla... ben casperskyden gizle demiştim ama benim yaşım 12 ve babamı annemi zora sokmak istemiyorum benim yaşım 12 ve babamı annemi zora sokmak istemiyorum Silinen üye dedi: Yazım kurallarına dikkat edin ban yersiniz ayrıca EĞER maddi durumunuz yoksa cmd ile etkinleştirin dedim. Genişletmek için tıkla... Abi yok param windows 7 kullanıyom 10 yıllık bilgisayardayım rütfen cmdden ne yapacağımı söle
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.292 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 5 Ocak 2021 #22 Lütfen yazım kurallarına uyun, emrivaki konuşma, konu dışına çıkma.
3 363436 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.305 Çözümler 8 5 Ocak 2021 #23 Bu forumda korsana destek yok.
II.Wilhelm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 6 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek König 5 Ocak 2021 #24 Magnesia dedi: ben Kaspersky dan gizle demiştim ama benim yaşım 12 ve babamı annemi zora sokmak istemiyorum benim yaşım 12 ve babamı annemi zora sokmak istemiyorum Abi yok param windows 7 kullanıyom 10 yıllık bilgisayardayım rütfen cmdden ne yapacağımı söyle. Genişletmek için tıkla... Şimdi söylersem ban yerim. Ama internete One click windows 10 cmd activation yaz çıkar.
Magnesia dedi: ben Kaspersky dan gizle demiştim ama benim yaşım 12 ve babamı annemi zora sokmak istemiyorum benim yaşım 12 ve babamı annemi zora sokmak istemiyorum Abi yok param windows 7 kullanıyom 10 yıllık bilgisayardayım rütfen cmdden ne yapacağımı söyle. Genişletmek için tıkla... Şimdi söylersem ban yerim. Ama internete One click windows 10 cmd activation yaz çıkar.
M Magnesia Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 111 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #25 tamam kmspico kapanırmı ve pc win7
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.631 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Haziran 2022 #26 Lemmy Kilmister dedi: Kaspersky güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... LAN soruya bak o zamanlar harbi cahilmişim.
Lemmy Kilmister dedi: Kaspersky güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... LAN soruya bak o zamanlar harbi cahilmişim.