Kaspersky tunnel VPN tek uygulama için nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan Tatsu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 6.948

Tatsu

Hectopat
Daha fazla  
Şimdi ben Kaspersky VPN kullanıyorum ve tunnel split ile sadece Discord'u içeren bir VPN açmak istiyorum ki Discord'a girebileyim ve diğer şeyleri etkilemesin. Ancak bunu nasıl yapacağımı anlamadım gidip Discord haricinde tüm programları içermeyecek şekilde seçmem mi gerekiyor çünkü "her zaman VPN üzerinden bağlanan uygulamalara" Discord'u ekleyince bir şey ifade etmiyor hala diğerleri için de çalışıyor. Bunu sadece ve sadece Discord için nasıl kullanabilirim?

Aslında doğru yapmışsınız gibi görünüyor. Bölünmüş tünelleme seçeneğini aktif ettiğinize emin misiniz?

Kaspersky Premium kullanıyorum bilgisayar üzerinden bu şekilde yaptım düzgün çalışıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-09 213929.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-09 213929.png
    27,8 KB · Görüntüleme: 1.212
Kaspersky Premium kullanıyorum bilgisayar üzerinden bu şekilde yaptım düzgün çalışıyor.
Bende nedense olmuyor aynı şekilde seçtim discordda VPN var test etmek için robloxu açıyorum mesela açılıyor, demek ki diğerlerinden VPN kesilmemiş.

Bende nedense olmuyor aynı şekilde seçtim Discord'da VPN var test etmek için Roblox'u açıyorum mesela açılıyor, demek ki diğerlerinden VPN kesilmemiş.

Hocam bende şu an Discord açılıyor, malum sarı siteye girmeye çalıştım ama girmiyor(test kesin yerden).

Kaydet e basıp açık yaptınız değil mi?

Kaspersky forumda yardımcı olabilirler belki ya da müşteri hizmetleriyle konuşabilirsiniz. Aklıma uygulamaya çık gir yapmaktan başka çözüm gelmiyor.

Ben de dün akşam 1 aylık satın aldım, bugün kullanmaya çalıştığım zaman sorun çıktı. Bölünmüş tünelleme kapalı kullanırsam VPN çalışıyor ama çok ciddi bir hız düşüşü oluyor. Bölünmüş tünellemeyi açınca da sadece Discord için çalışıyor ama internet bağlantısı da kopuyor. Discord'a girebiliyorum ama başka hiçbir yere giremiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı