MrVroydus Zeptopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #1 Kaspersky ile yaptığım tarama sonucu bunu buldu ve kaldırdı. Ben de hemen internete baktım ve yeni bir virüsün bu şekilde tanındığını gördüm. Kaspersky'den çok önemli Bad Rabbit virüsü açıklaması Son günlerde Avrupa'yı kasıp kavuran dijital alemin yeni tehlikesi Bad Rabbit hakkında güvenlik yazılımı kuruluşu Kaspersky'den açıklama geldi. www.hurriyet.com.tr Bu virüs olabilir mi, yoksa diğer tehditler için de bu ad kullanılıyor mu? Bunu bana açıklayabilir misiniz lütfen? (Korkudan Wdefender ve Kaspersky ile aynı anda tam tarama yapıyorum.) Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2022
Kaspersky ile yaptığım tarama sonucu bunu buldu ve kaldırdı. Ben de hemen internete baktım ve yeni bir virüsün bu şekilde tanındığını gördüm. Kaspersky'den çok önemli Bad Rabbit virüsü açıklaması Son günlerde Avrupa'yı kasıp kavuran dijital alemin yeni tehlikesi Bad Rabbit hakkında güvenlik yazılımı kuruluşu Kaspersky'den açıklama geldi. www.hurriyet.com.tr Bu virüs olabilir mi, yoksa diğer tehditler için de bu ad kullanılıyor mu? Bunu bana açıklayabilir misiniz lütfen? (Korkudan Wdefender ve Kaspersky ile aynı anda tam tarama yapıyorum.)
6 61340 Kilopat Katılım 1 Haziran 2015 Mesajlar 1.808 Çözümler 20 27 Ocak 2022 #2 Paylaştığınız haberin tarihinin 2017 olması dışında bir sorun görmüyorum hocam.
MrVroydus Zeptopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #3 Ittadakimasu dedi: Paylaştığınız haberin tarihinin 2017 olması dışında bir sorun görmüyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hiç dikkat etmedim o kadar endişeliydim ki Ama virüs hala anı bu ad ile geçiyorsa sıkıntı olabilir
Ittadakimasu dedi: Paylaştığınız haberin tarihinin 2017 olması dışında bir sorun görmüyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hiç dikkat etmedim o kadar endişeliydim ki Ama virüs hala anı bu ad ile geçiyorsa sıkıntı olabilir
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 27 Ocak 2022 #4 Defender ile aynı anda kullanmayı Defender kapatın. Bu değerler şu an anlamsız.