Kaspersky ücretli mi kullanılmalı?

Skolp

Hectopat
Yer
İstanbul
Merhaba bilgisayarıma worm virüsü bulaştı, fakat ben antivirüs kullanmıyordum. Öneri üzerine Kaspersky kullandım, Free olan modelinden, fakat tam tarama yaptığımda hiçbir tehdit bulamadı. Acaba paralısını alsam pek fark yaratır mı? Yaratmıyorsa boşuna para vermek istemiyorum. Ayrıca yapmam gereken bir olay varsa yardımcı olursanız sevinirim.

20231215_155809.jpg

Hala devam ediyorsa kullanın.

Korsan kullanmıyorsanız, sitelere girmeden önce araştırma yapıyorsanız, attığınız adıma dikkat ediyorsanız Free sürümü gayet yeterli. Virüs geçmediyse Malwarebytes ile tarama yapın.

Merhaba bilgisayarıma worm virüsü bulaştı, fakat ben antivirüs kullanmıyordum. Öneri üzerine Kaspersky kullandım, Free olan modelinden, fakat tam tarama yaptığımda hiçbir tehdit bulamadı. Acaba paralısını alsam pek fark yaratır mı? Yaratmıyorsa boşuna para vermek istemiyorum. Ayrıca yapmam gereken bir olay varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Eki Görüntüle 2053562
Esetin 30 günlük deneme sürümü var, üstelik tam sürümü kullanıyor, onun ile tarama yapsan yeterli olur.
Bilgisayarında kaç gb ram var? Devamlı olarakta bir antivirüs kullanmanı öneririm.

Ben lisanlı kullanıyorum Kaspersky'ı çok memnunum , ilk kurduğumda tam tarama yapmıştım , 2 tane Trojan virüsü buldu ve sildi. Öncesinde şarjı dolu olmasına rağmen kendiliğinden donup kapanan bilgisayarım artık kapanmıyor ve E postaya önceden gelen izinsiz giriş bildirimleri gelmemeye başladı gayet memnunum.

Eki Görüntüle 2053562
Bende premium var. Tarama da bir farkını göremedim

Format atmanızı tavsiye ederim. Ardından ücretli bir antivirüs kurmanızı. Ben ESET kullanıyorum ve memnunum.

Atmak istemiyorum.

Hala devam ediyorsa kullanın.
Deneyeceğim teşekkürler.

ESET'in 30 günlük deneme sürümü var, üstelik tam sürümü kullanıyor, onun ile tarama yapsan yeterli olur.
Bilgisayarında kaç GB RAM var? Devamlı olarak da bir antivirüs kullanmanı öneririm.

16 GB RAM var. ESET zamanında denedim, bir şey çıkmadı.

Atmak istemiyorum.

Deneyeceğim teşekkürler.

16 GB RAM var. ESET zamanında denedim, bir şey çıkmadı.
Eğer esetde bir şey çıkmadıysa format atmanıza gerek yoktur, Kaspersky'ın free sürümünü kullanmaya devam edebilirsiniz veya ücretli sürümünü kullanmaya devam edin, ben kullanıyordum, memnundum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı