Şu an için Free sürümünü kurdum ama önemli avantajları var ise üyelik almayı planlıyorum. En dikkatimi çeken ise VPN olması. VPN'si sınırsız yazıyor ama nasıldır acaba?
Şu an için Free sürümünü kurdum ama önemli avantajları var ise üyelik almayı planlıyorum. En dikkatimi çeken ise VPN olması. VPN'si sınırsız yazıyor ama nasıldır acaba?
Yıllardır antivirüs kullanmıyorum hocam hiçbir şey yaşamadım önemli olan ne indirdiğinizi bilmektir. Daha doğrusu bilinçli bir kullanıcı olmak. Önünüze gelen her şeyi indiriyorsanız alabilirsiniz üyeliği.
Sınırsız trafiğiniz mevcut hocam, kaspersky premium alırsanız daha uygun fiyata sahip olunabilir bu ürünlere. Ekran alıntısı bırakıyorum inceleyebilirsiniz.