1 194929 Megapat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 720 Çözümler 2 28 Eylül 2017 #1 Arkadaşlar bunun hatanın neden kaynaklandığını bilen var mı?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Eylül 2017 #2 Sistemde arka planda çalışan bir şey buna engel oluyor olabilir. Windows 10'a temiz kurulum ile geçip güvenliği Kasper ile sağlamanı öneririm.
Sistemde arka planda çalışan bir şey buna engel oluyor olabilir. Windows 10'a temiz kurulum ile geçip güvenliği Kasper ile sağlamanı öneririm.
1 194929 Megapat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 720 Çözümler 2 28 Eylül 2017 #3 JaroxJamaica dedi: Sistemde arka planda çalışan bir şey buna engel oluyor olabilir. Windows 10'a temiz kurulum ile geçip güvenliği Kasper ile sağlamanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Zaten 2 sistem kullanıyorum. Windows 10 ve Windows 7. 7 de de bazı önemli işlerimi görüyorum. O yüzden şart bu sistemin kalması.
JaroxJamaica dedi: Sistemde arka planda çalışan bir şey buna engel oluyor olabilir. Windows 10'a temiz kurulum ile geçip güvenliği Kasper ile sağlamanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Zaten 2 sistem kullanıyorum. Windows 10 ve Windows 7. 7 de de bazı önemli işlerimi görüyorum. O yüzden şart bu sistemin kalması.
fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 28 Eylül 2017 #4 Bazı virüsler bunu yapabiliyor. HitmanPro, Emsisoft Emergency Kit ve Zemana Portable ile önce veritabanı güncellemesi sonra tam tarama yap.
Bazı virüsler bunu yapabiliyor. HitmanPro, Emsisoft Emergency Kit ve Zemana Portable ile önce veritabanı güncellemesi sonra tam tarama yap.
1 194929 Megapat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 720 Çözümler 2 28 Eylül 2017 #5 fryzen dedi: Bazı virüsler bunu yapabiliyor. HitmanPro, Emsisoft Emergency Kit ve Zemana Portable ile önce veritabanı güncellemesi sonra tam tarama yap. Genişletmek için tıkla... İki programda bilgisayarımda mevcut fakat sonuç aynı.
fryzen dedi: Bazı virüsler bunu yapabiliyor. HitmanPro, Emsisoft Emergency Kit ve Zemana Portable ile önce veritabanı güncellemesi sonra tam tarama yap. Genişletmek için tıkla... İki programda bilgisayarımda mevcut fakat sonuç aynı.
fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 28 Eylül 2017 #6 Silinen üye dedi: İki programda bilgisayarımda mevcut fakat sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... Tarattınız mı?
Silinen üye dedi: İki programda bilgisayarımda mevcut fakat sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... Tarattınız mı?
H H. Hüseyin Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2016 Mesajlar 1.464 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2017 #7 Temiz kurulum imkanınız yok ise, Kaspersky Rescue Disk ile tüm sistemi taratmanızı tavsiye ederim. Kurulumun engellenmesine yüksek ihtimal virüs yol açmıştır.
Temiz kurulum imkanınız yok ise, Kaspersky Rescue Disk ile tüm sistemi taratmanızı tavsiye ederim. Kurulumun engellenmesine yüksek ihtimal virüs yol açmıştır.
1 194929 Megapat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 720 Çözümler 2 28 Eylül 2017 #8 fryzen dedi: Tarattınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet tarattım ve bulduklarını sildim fakat herhangi bir fayda sağlamadı.
fryzen dedi: Tarattınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet tarattım ve bulduklarını sildim fakat herhangi bir fayda sağlamadı.
fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 28 Eylül 2017 #9 Silinen üye dedi: Evet tarattım ve bulduklarını sildim fakat herhangi bir fayda sağlamadı. Genişletmek için tıkla... Peki deepscan mi yoksa threat scan mi yaptınız? İnternete girebiliyor musunuz?
Silinen üye dedi: Evet tarattım ve bulduklarını sildim fakat herhangi bir fayda sağlamadı. Genişletmek için tıkla... Peki deepscan mi yoksa threat scan mi yaptınız? İnternete girebiliyor musunuz?
1 194929 Megapat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 720 Çözümler 2 28 Eylül 2017 #10 fryzen dedi: Peki deepscan mi yoksa threat scan mi yaptınız? İnternete girebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Derin tarama yaptım. İnterneti kontrol ettim.
fryzen dedi: Peki deepscan mi yoksa threat scan mi yaptınız? İnternete girebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Derin tarama yaptım. İnterneti kontrol ettim.