fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 28 Eylül 2017 #11 Silinen üye dedi: Derin tarama yaptım. İnterneti kontrol ettim. Genişletmek için tıkla... Ben de bilemedim şimdi, ne yazık ki ilerisi beni aşıyor.
Silinen üye dedi: Derin tarama yaptım. İnterneti kontrol ettim. Genişletmek için tıkla... Ben de bilemedim şimdi, ne yazık ki ilerisi beni aşıyor.
1 194929 Megapat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 720 Çözümler 2 29 Eylül 2017 #12 fryzen dedi: Ben de bilemedim şimdi, ne yazık ki ilerisi beni aşıyor. Genişletmek için tıkla... Yine de teşekkür ederim. Hocam bu arada disk birleştirme üzerindeki sonuçlar HDD'nin parçalanmış olduğunu söylüyor. Etkisi olur mu? Sorunu bulup çözmüş bulunmaktayım. Comodo güvenlik duvarı svchost.exe'yi sanallaştırma teknolojisine atadığından dolayı bu hatayı almışım.
fryzen dedi: Ben de bilemedim şimdi, ne yazık ki ilerisi beni aşıyor. Genişletmek için tıkla... Yine de teşekkür ederim. Hocam bu arada disk birleştirme üzerindeki sonuçlar HDD'nin parçalanmış olduğunu söylüyor. Etkisi olur mu? Sorunu bulup çözmüş bulunmaktayım. Comodo güvenlik duvarı svchost.exe'yi sanallaştırma teknolojisine atadığından dolayı bu hatayı almışım.