CGx Decapat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 115 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #1 Başlıkta belirttiğim gibi. Herhangi bir antivirüs programı ban sebebi olur mu?
Luuks Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 629 Çözümler 5 20 Şubat 2021 #2 CGx dedi: Başlıkta belirttiğim gibi. Herhangi bir antivirüs programı ban sebebi olur mu? Genişletmek için tıkla... Olacağını düşünmüyorum.
CGx dedi: Başlıkta belirttiğim gibi. Herhangi bir antivirüs programı ban sebebi olur mu? Genişletmek için tıkla... Olacağını düşünmüyorum.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 20 Şubat 2021 #3 Hayır niye olsun?
DarkiNS Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 671 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #4 Hayır bende var hiçbir sıkıntı olmadı.
Göktuğ321 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 505 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek kergit kargıcısı 20 Şubat 2021 #5 CGx dedi: Başlıkta belirttiğim gibi. Herhangi bir antivirüs programı ban sebebi olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz ama bende bu işletim sisteminde yok hatası aldım bu da antivirüs yüzündenmiş altı üstü bir oyun için niye av mi kapatayım vlorant engellemez ama antivirüsler valoranta girişi engelliyebilirler.
CGx dedi: Başlıkta belirttiğim gibi. Herhangi bir antivirüs programı ban sebebi olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz ama bende bu işletim sisteminde yok hatası aldım bu da antivirüs yüzündenmiş altı üstü bir oyun için niye av mi kapatayım vlorant engellemez ama antivirüsler valoranta girişi engelliyebilirler.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.451 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 20 Şubat 2021 #6 Böyle bir durum ileride yaşanabilir ancak çözümü basit zararlı tanımını oyun ve güvenlik şirketine bildirirseniz çözülür.
Böyle bir durum ileride yaşanabilir ancak çözümü basit zararlı tanımını oyun ve güvenlik şirketine bildirirseniz çözülür.