Bulmadıysa yokturMerhaba, geçenlerde yaptığım taramada Malwarebytes virüs bulmuştu ve silmiştim. Şimdi bu iki proglamla tekrar tam tarama yaptım ve sonuç temiz çıktı. Virüs olma olasılığı var mıdır yine de?
Merhaba, geçenlerde yaptığım taramada Malwarebytes virüs bulmuştu ve silmiştim. Şimdi bu iki proglamla tekrar tam tarama yaptım ve sonuç temiz çıktı. Virüs olma olasılığı var mıdır yine de?
Bende virüs vardı çok uğraştım hiçbir program çare olmadı ama tabii ki Windows Defender daha iyi bence.
Defender ile virüs kalktı o yüzden artık Defender kapatma devrini kendimden sildim hep açık bırakacağım.
Win Defender kendi dosyalarını ezbere bildiği için virüs bulmuyor artık yeni tür virüsler Microsoft ismi ile gözüküyor.
Bulmadıysa yoktur.Bence için rahat etmediyse format at.Merhaba, geçenlerde yaptığım taramada Malwarebytes virüs bulmuştu ve silmiştim. Şimdi bu iki proglamla tekrar tam tarama yaptım ve sonuç temiz çıktı. Virüs olma olasılığı var mıdır yine de?
Yanlış alarm'da olabilir.Kaspersky ve Malwarebytes benim bilgisayarımdakini görmedi ama Defender ile kaldırabildim.
Bulmadıysa yoktur. Bence için rahat etmediyse format at.
Yanlış Alarm'da olabilir.
Hocam hatta flash diskden bulaşmıştı onu da taratıp temizledim nasıl oldu bende bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.