Kaspersky ve Malwarebytes Taramasından Sonra Virüs Kalmış Olabilir mi?

tarikss

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, geçenlerde yaptığım taramada Malwarebytes virüs bulmuştu ve silmiştim. Şimdi bu iki proglamla tekrar tam tarama yaptım ve sonuç temiz çıktı. Virüs olma olasılığı var mıdır yine de?

Merhaba, geçenlerde yaptığım taramada Malwarebytes virüs bulmuştu ve silmiştim. Şimdi bu iki proglamla tekrar tam tarama yaptım ve sonuç temiz çıktı. Virüs olma olasılığı var mıdır yine de?

2 uygulama da tüm virüs türlerini biliyor bulmadıysa sıkıntı yoktur.

Bende virüs vardı çok uğraştım hiçbir program çare olmadı ama tabii ki Windows Defender daha iyi bence.
Defender ile virüs kalktı o yüzden artık Defender kapatma devrini kendimden sildim hep açık bırakacağım.

Win Defender kendi dosyalarını ezbere bildiği için virüs bulmuyor artık yeni tür virüsler Microsoft ismi ile gözüküyor

Bulmadıysa yoktur.Bence için rahat etmediyse format at.

Kaspersky ve Malwarebytes benim bilgisayarımdakini görmedi ama Defender ile kaldırabildim.​

Yanlış alarm'da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…