wack Centipat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #11 Skibbe dedi: Kaspersky kendini virüs sandı sildim. PC'den anlayana adam virüs bulaştırmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk defa böyle bir şey duyuyorum.
Skibbe dedi: Kaspersky kendini virüs sandı sildim. PC'den anlayana adam virüs bulaştırmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk defa böyle bir şey duyuyorum.
Skibbe Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 850 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #12 wack dedi: Hocam ilk defa böyle bir şey duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Sandı sildim. Windows Defender işimi görüyor.
wack dedi: Hocam ilk defa böyle bir şey duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Sandı sildim. Windows Defender işimi görüyor.
winesandsmiles Decapat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 462 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Yenişehir/Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #13 wack dedi: Dostlar sağ olun merak ettiğimi aldım. Sebebi dediğim gibi bulamadıkları yazılım yok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hayır. En büyük sebebi imanlı olması. Her yerde bulamazsın böyle antivirüsü.
wack dedi: Dostlar sağ olun merak ettiğimi aldım. Sebebi dediğim gibi bulamadıkları yazılım yok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hayır. En büyük sebebi imanlı olması. Her yerde bulamazsın böyle antivirüsü.
Manyah Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 568 Çözümler 2 30 Nisan 2021 #14 Bilgisayarı düzgün kullanın virüs gelmez.
wack Centipat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #15 Manyah dedi: Bilgisayarı düzgün kullanın virüs gelmez. Genişletmek için tıkla... Hocam konu bilgisayarı düzgün kullanıp kullanmamak değil ki.
Manyah dedi: Bilgisayarı düzgün kullanın virüs gelmez. Genişletmek için tıkla... Hocam konu bilgisayarı düzgün kullanıp kullanmamak değil ki.
bat1n Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 228 Yer C:\Windows\system Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #16 winesandsmiles dedi: Hayır. En büyük sebebi imanlı olması. Her yerde bulamazsın böyle antivirüsü. Genişletmek için tıkla... Tabii ki mümin inşallah bu Rus'larda hayırlı evlat yetiştirmiş
winesandsmiles dedi: Hayır. En büyük sebebi imanlı olması. Her yerde bulamazsın böyle antivirüsü. Genişletmek için tıkla... Tabii ki mümin inşallah bu Rus'larda hayırlı evlat yetiştirmiş