Kaspersky verilerimin çalındığını söylüyor

mamisgtl

Decapat
Daha fazla  
Bugün Kaspersky'dan bildirim geldi ve mailimden bir site hesap bilgilerimi şifrelerimi vs. çaldığını söylüyor. Doğrulamak için haveibeenpwned.com'dan kontrol ettim ve orada da aynı şeyi söylüyor. Bu konuda ne yapmalıyım tehlike altında mıyım bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.

Dosya Ekleri

• 1743239949123.png
    326,2 KB · Görüntüleme: 64
  • 1743239979647.png
    66 KB · Görüntüleme: 67
Parola diğer hesaplarında da aynıysa değiştirmelisin. Onun dışındaki bilgiler zaten her yerde var. Gizlilik diye bir şey mi var da haberimiz yok?

Parolanızı değiştirin hocam. IP adresi de patlamış sizin ama. Kimsenin bilgisi gizli değil zaten. Ama parolanızı değiştirmekte fayda var. Telefon numarasına sürekli spam aramalar gelirse dolandırıcılıkla ilgili numaranızı da değiştirebilirsiniz.

Parola diğer hesaplarında da aynıysa değiştirmelisin. Onun dışındaki bilgiler zaten her yerde var. Gizlilik diye bir şey mi var da haberimiz yok?

Çoğu sitede şifrelerim aynı ama ben bu siteye daha önce hiç kayıt olmamıştım böyle sitelere hatta hiç kayıt olmadım.

Yıl olmuş 2025. Her platformda aynı şifreyi kullanıyorsanız ve 2FA açmıyorsanız platformlarda, hacklenmeyi hak ediyorsunuz demektir. Bunu yaparsanız, bilgileriniz çalınsa bile minimum zarar görürsünüz.
Niye öyle dediniz ki şimdi...

Kasım ayında çalınmış ama hiç spam araması gelmedi şu anda hesaplarımla ilgilide hiç uyarı gelmedi ilk kez bugün Google'dan uyarı geldi Spotify, Discord, Epic Games, Steam ve galiba modemin sitesininki ihlal edilmiş diyor ve modemin sitesine ulaşamıyorum.

Haklısınız bir şey demedim. Çok eskiden oluşturmuştum çoğunu değiştirmeye üşeniyorum. 2FA açık ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…