Kaspersky virüs buldu

Makaleler
10
Daha fazla  
Meslek
FIFA 14 :)
Kaspersky Total Security kullanmaya başladım, 90 günlük ücretsiz lisans ile beraber. Kurulumunu yaptım, ardından bir Trojan virüsü buldu. Virüsü temizledi ve yeniden başlattı. Ardından Tam Tarama yaptı, fakat ben hâlâ bilgisayarımda virüs bulunduğundan korkuyorum.

Raporlar;

1661603360179.png

Diğer bölümler bomboş olduğundan dolayı tek burayı attım, başka istediğiniz raporlar varsa yazın atayım.

Yani bulduğunu silmiş ise bir sorun olmaz. Eğer çok takıyorsanız en baştan bir daha tam tarama yapın.

Eğer yine tedirgin oluyorsanız bu sefer HitmanPro deneme sürümü veya Malwarebytes kurarak tillahına kadar kontrol edebilirsiniz.

Kaspersky Total Security kullanmaya başladım, 90 günlük ücretsiz lisans ile beraber. Kurulumunu yaptım, ardından bir trojan virüsü buldu. Virüsü temizledi ve yeniden başlattı. Ardından tam tarama yaptı, fakat ben hâlâ bilgisayarımda virüs bulunduğundan korkuyorum.

Raporlar;

Eki Görüntüle 1497543

Diğer bölümler bomboş olduğundan dolayı tek burayı attım, başka istediğiniz raporlar varsa yazın atayım.

Size bir soru soracağım temizledikten sonra mouse klavye çalışıyor muydu çoğu kişi bu durumdan muzdarip.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı