Merhaba. Kaspersky yıllık VPN 100 TL'imiş. Bana gayet uygun geldi. Sizce alınır mı? Arka planda sürekli çalıştırmak istiyorum. Yani sürekli çalışacak bu yüzden hızlı olsun istiyorum. Kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba. Kaspersky yıllık VPN 100 TL'imiş. Bana gayet uygun geldi. Sizce alınır mı? Arka planda sürekli çalıştırmak istiyorum. Yani sürekli çalışacak bu yüzden hızlı olsun istiyorum. Kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Hayır. Nordvpn Panama da kuruldu Panama ise herhangi bir log tutma yasasina sahip değil. Nordvpn 2 tane denetim şirketi tarafından denetlendi gerçekten log tutmuyor mu diye ve kanıtlandı. Ayrıca şirket 11 eyes / 6 eyes olarak bildiğin veri paylaşim gruplarının hiçbirini de içermiyor.
Ne kadar sağlam olduğu Türkiye'den girilmemesinden anlaşılır zaten.
Umarım fikrin değişmiştir nord hakkında.
Hala inanmiyorum diyorsan Wikipedia sayfasını okuman yeterli olacaktır.
Hayır. Nordvpn Panama da kuruldu Panama ise herhangi bir log tutma yasasina sahip değil. Nordvpn 2 tane denetim şirketi tarafından denetlendi gerçekten log tutmuyor mu diye ve kanıtlandı. Ayrıca şirket 11 eyes / 6 eyes olarak bildiğin veri paylaşim gruplarının hiçbirini de içermiyor.
Ne kadar sağlam olduğu Türkiye'den girilmemesinden anlaşılır zaten.
Umarım fikrin değişmiştir nord hakkında.
Hala inanmiyorum diyorsan Wikipedia sayfasını okuman yeterli olacaktır.
Siz nordvpn şirketinin sahibi misiniz de bu kadar savunuyorsunuz. İçeriğini hiçbir şekilde bilmediğimiz kodlara sahip bir clienti var. Ayrıca serverlere de sen değil onlar sahip. Nereden biliyorsun seni kameradan izlemediklerini? Bu kadar savunmayın bilmediğiniz şeyleri...
Normal hacker vpn kullandığınız zaman bulamaz ama gizlilik için kullanılıyorsa sadece şirketler tarafından ip adresinizin açığa çıkmamasına yardımcı olabilir.
Siz nordvpn şirketinin sahibi misiniz de bu kadar savunuyorsunuz. İçeriğini hiçbir şekilde bilmediğimiz kodlara sahip bir Client'i var. Ayrıca serverlere de sen değil onlar sahip. Nereden biliyorsun seni kameradan izlemediklerini? Bu kadar savunmayın bilmediğiniz şeyleri...
Normal hacker VPN kullandığınız zaman bulamaz ama gizlilik için kullanılıyorsa sadece şirketler tarafından IP adresinizin açığa çıkmamasına yardımcı olabilir.
Adını privacy koymuşun ama araştırmadan buraya gelip yanıt veriyorsun. Şirket resmi olduğu için yaptığı her şeyi bir bir yazmak zorunda merdiven altı bir şirket olsa hak verirdim ama nord zaten güvenlik ve gizlilik anlamında en üst düzey VPN. Privacy Policylerini okumanı öneriyorum ve IP paylaşmadıklarını, Panama'nın loglama politikası olmadığını anlatmışlar. Loglama politikası olmadığı için nord bilgilerini zaten tutmuyor.
Requests for data'nın altında ki paragraf; ancak, Panama cumhuriyeti yasalarının, kullanıcıların çevrimiçi etkinliklerinin günlüklerini saklamamızı zorunlu kılmadığına dikkat etmek önemlidir. Buna göre, kullanıcıların tarama geçmişini, trafik bilgilerini veya hizmetlerimiz aracılığıyla internete erişmek için kullanılan IP adreslerini kaydetmiyoruz. Bu, işlemediğimiz verilere dayanarak VPN hizmetlerinin paylaşılan IP adreslerini bireysel bir kullanıcıya veya başka bir şekilde bireysel kullanıcılara bağlayamayacağımız anlamına gelir.
Adını privacy koymuşun ama araştırmadan buraya gelip yanıt veriyorsun. Şirket resmi olduğu için yaptığı her şeyi bir bir yazmak zorunda merdiven altı bir şirket olsa hak verirdim ama nord zaten güvenlik ve gizlilik anlamında en üst düzey VPN. Privacy Policylerini okumanı öneriyorum ve IP paylaşmadıklarını, Panama'nın loglama politikası olmadığını anlatmışlar. Loglama politikası olmadığı için nord bilgilerini zaten tutmuyor.
Requests for data'nın altında ki paragraf; ancak, Panama cumhuriyeti yasalarının, kullanıcıların çevrimiçi etkinliklerinin günlüklerini saklamamızı zorunlu kılmadığına dikkat etmek önemlidir. Buna göre, kullanıcıların tarama geçmişini, trafik bilgilerini veya hizmetlerimiz aracılığıyla internete erişmek için kullanılan IP adreslerini kaydetmiyoruz. Bu, işlemediğimiz verilere dayanarak VPN hizmetlerinin paylaşılan IP adreslerini bireysel bir kullanıcıya veya başka bir şekilde bireysel kullanıcılara bağlayamayacağımız anlamına gelir.
Loglama yapmak için IP adresi loglarına ihtiyaçları yok. Başka yöntemler ile seni loglayabilirler. Sen Nordvpn'e ödeme yaparak dolusuyla bilgi veriyorsun. Bitcoin ile yapsan da seni yine farklı bir yöntemle loglayabilirler. E-mail adresin, yaşın, adın soyadın. Bunların hepsi loglanabilir.
Ayrıca ip adresi logu yapıyoruz diyip de yapıyor olabilirler ve sen bunu kesinlikle söylediler diye emin olamazsın.