Kaspersky VPN almaya değer mi?

Yer
Karayipler....
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Kaspersky'ın VPN'i var. Şimdi ücretsiz sürümünü kullanıyorum. Günlük 200 MB. E bu 1 videonun bitmesine bile yetmiyor. Eğer paralı sürümü alırsam sınırsız kullanma hakkım oluyor. Sizce paralı sürümünü almaya değer mi?

Hocam zaten ücretsiz ile bağlanacağınız sunucuyu bile seçemiyorsunuz değil mi?

Opera VPN kullanabilirsiniz.

Aynen öyle kendisi bir sunucuya bağlanıyor. Ve 200 MB hiç işimi görmüyor.

Opera VPN kullanabilirsiniz.
Yok Opera VPN çöp rezalet bir şey. Sadece farklı bir Proxy adresine bağlanmış oluyorum. Veri sattığı da söyleniyor. Mesela Mega'yı bilirsiniz. Bulut indirme sitesi. Orada bedava sürüm kullanırsanız günde 2 GB falan dosya aktarımı yapabiliyorsunuz. Ben Opera VPN kullandım sınırı aşınca işe yaramadı. Sonra Kaspersky VPN açtım dosya indirmeye hemen devam etti işe yaradı. Ama işte 200 MB sınır olduğu için hemen bitiyor. Sınırsız kullanma hakkı lazım.

Hocam Opera'da sınır mı var?

Hocam sınırı aşınca demediniz mi? Var mı yok mu?

Ben Opera VPN kullandım sınırı aşınca işe yaramadı..

Hocam düzgün okumadınız mı? Opera VPN sınırsız ama hiç başarılı değil. Güvende olmuyormuşsun onu kullanınca. MEGA dosya indirme sitesi var. Orada beleş sürümü kullanırsan günlük 2 GB falan dosya indirebiliyorsun. MEGA'ya para vermek istemedim. Opera VPN ile dosya indirmeye devam etmeye çalıştım işe yaramadı. Kaspersky VPN'i açınca MEGA indirme limitini aşmış olmama rağmen dosya indirebilmeye devam ettim. Ama Kaspersky VPN sınırlı olduğu için hemen bitti.

Hocam sınırı aşınca demediniz mi? Var mı yok mu?
Hocam öyle değil. MEGA'nın indirme sınırını aştığımı kastettim yani.

Pardon ben iki cümleyi birbirinden bağımsız düşünmüşüm. Yani, Opera kötü diyorsunuz, başka VPN de yok bildiğim adam akıllı Kaspersky hariç. Fiyatı çok fahiş değilse almaya değebilir.

@leeEVERETT Ücretsiz VPN var bir sürü ve biliyorum. Ancak adamlar babasının hayrına çok sağlam VPN yapamazlar. Bütçe gerektiriyor. E hal böyle olunca çok kaliteli olmuyor o VPN. Yani Kaspersky VPN gibi yazılımlar kadar güvenilir olmuyor.

Anladım. O halde almaya değeceğini düşünüyorum. Kaspersky zaten güvenilir, kaliteli bir program.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…