enesahmet55 Femtopat Katılım 29 Temmuz 2025 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 17:24 #1 Selamlar Kaspersky VPN çalışmıyor, aşağıdaki görseldeki gibi sürekli bu hatayı veriyor ve bağlanıyor yazısında kalıyor, PC'yi yeniden başlatınca da sorun düzelmedi.
Selamlar Kaspersky VPN çalışmıyor, aşağıdaki görseldeki gibi sürekli bu hatayı veriyor ve bağlanıyor yazısında kalıyor, PC'yi yeniden başlatınca da sorun düzelmedi.
Pyraxx Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 22:36 #21 Pixel_less dedi: Çok iyi çalışıyordu 1 haftadır durum böyle. Umarım düzeltirler tam da 2-3 gün önce yeni yıllık üyelik aldım 200 liraya. Genişletmek için tıkla... enesahmet55 dedi: Benim de üyeliğimin bitmesine 40 gün kalmıştı umarım düzelir hala aynı. Genişletmek için tıkla... Benim düzeldi şu an. Artı 0 Eksi
Pixel_less dedi: Çok iyi çalışıyordu 1 haftadır durum böyle. Umarım düzeltirler tam da 2-3 gün önce yeni yıllık üyelik aldım 200 liraya. Genişletmek için tıkla... enesahmet55 dedi: Benim de üyeliğimin bitmesine 40 gün kalmıştı umarım düzelir hala aynı. Genişletmek için tıkla... Benim düzeldi şu an.
KS KS enesahmet55 Femtopat Katılım 29 Temmuz 2025 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 22:44 #22 Pyraxx dedi: Benim düzeldi şu an. Genişletmek için tıkla... Bende halen aynı. Güncellememi indirdiniz. Artı 0 Eksi
Pyraxx dedi: Benim düzeldi şu an. Genişletmek için tıkla... Bende halen aynı. Güncellememi indirdiniz.
Işıklımışıklı Megapat Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 570 Çözümler 2 Perşembe 22:47 #23 enesahmet55 dedi: Eki Görüntüle 2616147 Bende halen aynı. Güncellememi indirdiniz. Genişletmek için tıkla... Ben dün link atmadan önce güncellemiştim olmamıştı bugün kendiliğinden düzeldi. Artı 0 Eksi
enesahmet55 dedi: Eki Görüntüle 2616147 Bende halen aynı. Güncellememi indirdiniz. Genişletmek için tıkla... Ben dün link atmadan önce güncellemiştim olmamıştı bugün kendiliğinden düzeldi.
Pyraxx Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:47 #24 enesahmet55 dedi: Eki Görüntüle 2616147 Bende halen aynı. Güncellememi indirdiniz. Genişletmek için tıkla... Evet indirdim ama indirdiğimde düzelmemişti sonraki gün düzeldi. Yani güncellemeyle alakası var mı bilmiyorum. Kaspersky Knowledge Base Get technical support for Kaspersky applications for home & business. Find instructions, video manuals and tools to solve top issues. support.kaspersky.com Artı 0 Eksi
enesahmet55 dedi: Eki Görüntüle 2616147 Bende halen aynı. Güncellememi indirdiniz. Genişletmek için tıkla... Evet indirdim ama indirdiğimde düzelmemişti sonraki gün düzeldi. Yani güncellemeyle alakası var mı bilmiyorum. Kaspersky Knowledge Base Get technical support for Kaspersky applications for home & business. Find instructions, video manuals and tools to solve top issues. support.kaspersky.com
KS KS enesahmet55 Femtopat Katılım 29 Temmuz 2025 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:28 #25 Pyraxx dedi: Evet indirdim ama indirdiğimde düzelmemişti sonraki gün düzeldi. Yani güncellemeyle alakası var mı bilmiyorum. Kaspersky Knowledge Base Get technical support for Kaspersky applications for home & business. Find instructions, video manuals and tools to solve top issues. support.kaspersky.com Genişletmek için tıkla... Kaspesky'nin forumunda bile çözemedim moderatörler yazdı güncelleme indirin diyorlar sorun hala aynı. Artı 0 Eksi
Pyraxx dedi: Evet indirdim ama indirdiğimde düzelmemişti sonraki gün düzeldi. Yani güncellemeyle alakası var mı bilmiyorum. Kaspersky Knowledge Base Get technical support for Kaspersky applications for home & business. Find instructions, video manuals and tools to solve top issues. support.kaspersky.com Genişletmek için tıkla... Kaspesky'nin forumunda bile çözemedim moderatörler yazdı güncelleme indirin diyorlar sorun hala aynı.