enesahmet55 Femtopat Katılım 29 Temmuz 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2025 #1 Selamlar Kaspersky VPN çalışmıyor, aşağıdaki görseldeki gibi sürekli bu hatayı veriyor ve bağlanıyor yazısında kalıyor, PC'yi yeniden başlatınca da sorun düzelmedi.
Selamlar Kaspersky VPN çalışmıyor, aşağıdaki görseldeki gibi sürekli bu hatayı veriyor ve bağlanıyor yazısında kalıyor, PC'yi yeniden başlatınca da sorun düzelmedi.
Pyraxx Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:49 #31 Yaser01 dedi: Hocam operatör ne kullanıyorsunuz? Ben Vodafone üzerinden bağlanıyorum Vodafone üzerinden genel bir sıkıntı varmış bağlanmamasıyla ilgili. Genişletmek için tıkla... Benim operatörüm Türk Telekom. Operatörle alakalı olduğunu sanmıyorum. Kaspersky altyapısını değiştiriyor. Konudaki linkten güncelleme yaptınız mı? Artı 0 Eksi
Yaser01 dedi: Hocam operatör ne kullanıyorsunuz? Ben Vodafone üzerinden bağlanıyorum Vodafone üzerinden genel bir sıkıntı varmış bağlanmamasıyla ilgili. Genişletmek için tıkla... Benim operatörüm Türk Telekom. Operatörle alakalı olduğunu sanmıyorum. Kaspersky altyapısını değiştiriyor. Konudaki linkten güncelleme yaptınız mı?
KS KS enesahmet55 Femtopat Katılım 29 Temmuz 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:57 #32 Pyraxx dedi: Benim operatörüm Türk Telekom. Operatörle alakalı olduğunu sanmıyorum. Kaspersky altyapısını değiştiriyor. Konudaki linkten güncelleme yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... 4-5 defa güncelleme yapmama rağmen işe yaramadı, Artı 0 Eksi
Pyraxx dedi: Benim operatörüm Türk Telekom. Operatörle alakalı olduğunu sanmıyorum. Kaspersky altyapısını değiştiriyor. Konudaki linkten güncelleme yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... 4-5 defa güncelleme yapmama rağmen işe yaramadı,
Y Yaser01 Femtopat Katılım 16 Temmuz 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:07 #33 Pyraxx dedi: Benim operatörüm Türk Telekom. Operatörle alakalı olduğunu sanmıyorum. Kaspersky altyapısını değiştiriyor. Konudaki linkten güncelleme yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam kendi sitesinde öyle yazıyor ondan dedim. enesahmet55 dedi: 4-5 defa güncelleme yapmama rağmen işe yaramadı, Genişletmek için tıkla... Valla hocam bende 5-6 kere güncellemişimdir işe yaramadı.Alternatif vpn de bakmak istemiyorum ama sıkmaya başladı bu durum. Artı 0 Eksi
Pyraxx dedi: Benim operatörüm Türk Telekom. Operatörle alakalı olduğunu sanmıyorum. Kaspersky altyapısını değiştiriyor. Konudaki linkten güncelleme yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam kendi sitesinde öyle yazıyor ondan dedim. enesahmet55 dedi: 4-5 defa güncelleme yapmama rağmen işe yaramadı, Genişletmek için tıkla... Valla hocam bende 5-6 kere güncellemişimdir işe yaramadı.Alternatif vpn de bakmak istemiyorum ama sıkmaya başladı bu durum.