Arkadaşlar, güvenli bir VPN arıyorum. Ücretli olması sorun değil. Sadece gerçekten güvenilir olması yeter. Kaspersky satın aldım ama güvenilir mi bilemedim.
Arkadaşlar, güvenli bir VPN arıyorum. Ücretli olması sorun değil. Sadece gerçekten güvenilir olması yeter. Kaspersky satın aldım ama güvenilir mi bilemedim.
Kaspersky candır . Abd de veri güvenliğini ihlal ediyor cart curt bahanesiyle yasaklıyolar ama bence tamamen politik sebeplerden.Arkadaşlar, güvenli bir VPN arıyorum. Ücretli olması sorun değil. Sadece gerçekten güvenilir olması yeter. Kaspersky satın aldım ama güvenilir mi bilemedim.
VPN’i denemek amaçlı 1 aylık satın aldım. VPN için güvenli değil falan diyorlar. Onun için sorayım bir dedim.Güvenli. Ama ben Plus aldığımda VPN gelmemişti. VPN için ayrı ücret ödeniyor.
Güvenlidir.VPN’i denemek amaçlı 1 aylık satın aldım. VPN için güvenli değil falan diyorlar. Onun için sorayım bir dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.