VPN açtığınızda tüm sistemin internet trafiği o serverlara yönelir bu yüzden gecikme artması normal googbye DPI veya Zapret'in Windows sürümü gibi çözümler kullanın.
Arkadaşınızın modemi OpenWrt destekliyorsa modem üzerinden DNS ayarı yapıp sonra zapret kurun böylece VPN ile kullanımı ile gelen ping sorunu hiç olmayacak hem de evin her yerinde hiçbir kısıtlama olmadan Discord'a girebileceksiniz.
1-) Kaspersky kaliteli antivirüs markası ancak VPN o kadar kaliteli değil bir firma her konuda en iyisi değildir ücretsiz en iyisi Proton VPN.
2-) VPN ping yükseltir bu yüzden 3 yol var alternatif:
- Bilgisayar DNS adresinizi değiştirmek bunu YouTube yazarsanız ayarlar kısmından nereden değiştirebilirsiniz görürsünüz önereceğim DNS AdGuard'ın dnsidir.
Kaspersky GoodbyeDPI'ye izin vermiyor babasıda bu konularda katı (nedeni bilmiyorum) WARP denemeye karar verdik genel yorumlarınızdan yazıcagız teşekkürler.
Arkadaş bilgisayarı yeni almış Vatan'dan laptop Kaspersky kurunca da.
Kaspersky GoodbyeDPI'ye izin vermiyor babasıda bu konularda katı (nedeni bilmiyorum) WARP denemeye karar verdik genel yorumlarınızdan yazıcagız teşekkürler.
Arkadaş bilgisayarı yeni almış Vatan'dan laptop Kaspersky kurunca da.