Arkadaş 2 yıllık ve 1 cihaz için bu para. 1 yıl önce lisans bitmişti, şimdi yenilemek istiyorum. Böyle bir teklif veriyor. Ucuz mu, yanlış bir şey mi yapıyorum, güvenilir mi?
ininal Kart ile ödeme oluyor mu?
Arkadaş 2 yıllık ve 1 cihaz için bu para. 1 yıl önce lisans bitmişti, şimdi yenilemek istiyorum. Böyle bir teklif veriyor. Ucuz mu, yanlış bir şey mi yapıyorum, güvenilir mi?
Şu an, aktif olarak tüm İninal kartlarda bloke olduğu için işlem gerçekleştiremezsiniz.
Şu anda yapabileceğiniz en mantıklı şey; Nays, Tami, Tosla gibi bir kart alarak satın alma işlemini gerçekleştirmek ya da banka kartınızı kullanarak alışveriş yapmaktır.
şu an, aktif olarak tüm ininal Kart'larda bloke olduğu için işlem gerçekleştiremezsiniz.
Şu anda yapabileceğiniz en mantıklı şey; Nays, tami, Tosla gibi bir kart alarak satın alma işlemini gerçekleştirmek ya da banka kartınızı kullanarak alışveriş yapmaktır.