xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.783 Çözümler 25 10 Haziran 2025 #21 Varnin dedi: İndirim koduyla 40'a düşüyor abonelik yenilemeyi kapatacağım o zaman doğru mudur aboneliği satın aldıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Tekrardan yenileme isterse parayı çekemez. Bundan dolayı 1 yıllık satın almıış oluyorsunuz.
Varnin dedi: İndirim koduyla 40'a düşüyor abonelik yenilemeyi kapatacağım o zaman doğru mudur aboneliği satın aldıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Tekrardan yenileme isterse parayı çekemez. Bundan dolayı 1 yıllık satın almıış oluyorsunuz.
Varnin Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 77 10 Haziran 2025 #22 xquerzy dedi: Tekrardan yenileme isterse parayı çekemez. Bundan dolayı 1 yıllık satın almıış oluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Peki benim banka kartım Akbank internet alışverişine kapalı parayı çekebilir mi yoksa onu açmam mı gerek. Varnin dedi: Peki benim banka kartım Akbank internet alışverişine kapalı parayı çekebilir mi yoksa onu açmam mı gerek. Genişletmek için tıkla... Satın alırken aboneyi yenilerken.
xquerzy dedi: Tekrardan yenileme isterse parayı çekemez. Bundan dolayı 1 yıllık satın almıış oluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Peki benim banka kartım Akbank internet alışverişine kapalı parayı çekebilir mi yoksa onu açmam mı gerek. Varnin dedi: Peki benim banka kartım Akbank internet alışverişine kapalı parayı çekebilir mi yoksa onu açmam mı gerek. Genişletmek için tıkla... Satın alırken aboneyi yenilerken.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.783 Çözümler 25 10 Haziran 2025 #23 Varnin dedi: Peki benim banka kartım Akbank internet alışverişine kapalı parayı çekebilir mi yoksa onu açmam mı gerek. Satın alırken aboneyi yenilerken. Genişletmek için tıkla... İnternet alışverişine kapalıysa açmanız gerekir.
Varnin dedi: Peki benim banka kartım Akbank internet alışverişine kapalı parayı çekebilir mi yoksa onu açmam mı gerek. Satın alırken aboneyi yenilerken. Genişletmek için tıkla... İnternet alışverişine kapalıysa açmanız gerekir.
Varnin Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 77 10 Haziran 2025 #24 xquerzy dedi: İnternet alışverişine kapalıysa açmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler 1 sorum olursa konu açacağım tekrar iyi geceler.
xquerzy dedi: İnternet alışverişine kapalıysa açmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler 1 sorum olursa konu açacağım tekrar iyi geceler.