Kaspersky VPN kaliteli mi?

fermaNga

Hectopat
Daha fazla  
Ben yakın zaman içinde 1 yıllık Kaspersky Plus aboneliği satın alacağım. Biliyorsunuz yanında 1 yıllık VPN de veriyor. Ancak aklıma takılan bir soru var: Kaspersky VPN kaliteli midir? Daha önce deneyimlediğimden hızı biliyorum, hız konusunda hiçbir problemi yok çok çok hızlı. İnternetimi yavaşlatmıyordu. Aklıma takılan tek konu bu VPN kaliteli mi? Düzgün çalışır mı?

Nadiren baglanti kopuyo tekrar baglaniyo, onun disinda sorun yok. Hizli.

Kastetseydi vpn internetini bir kaç ghz yavaşlatabilir. cloudflare 1.1.1.1 öneririm one.one.one.one web sitesi buydu sanırsam

@Wanhedaa, o VPN değil ama, DNS adresi. Ben zaten Denetim Masası'ndan DNS adresimi 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 olarak değiştirdim. Aradığım şey DNS değil, VPN. Dediğim gibi benim sorunum hız değil, internetimi yavaşlatmıyor. Daha önce denemiştim, VPN açıkken 930 civarı bir download hızı vermişti speedtest.net üzerinde.

Benim sorduğum şey VPN'in kendisi sağlam mı, düzgün çalışıyor mu? Hız konusunda bir sorun yok konuda da belirttiğim gibi.

Tabii ki Kaspersky kullanabilirsiniz güvenilirdir alternatif bir tercih olarak onuna kullanabilirsiniz diye önermiştim.

Gayet hızlı ama alternatif olarak Proton da deneyebilirsiniz bedava üyeliğinde sadece 1 kaç sunucuya sınır olmadan bağlanıyor mesela Hollanda Romanya vb.

Kastetseydi VPN internetini birkaç GHz yavaşlatabilir. Cloudflare 1.1.1.1 öneririm One. One. One. One web sitesi buydu sanırsam.

1.1.1.1 VPN hali de vardı WARP ama WARP da acayip kötüydü sürekli bağlanıyorda kalıyordu yok ondan bağlanamadı yok öyle oldu hani PC hali böyleydi en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…