Kaspersky VPN nasıl kullanılır?

JuisRuler08

Decapat
Daha fazla  
Kaspersky Total Security aboneliğim var. VPN kullanmak istiyorum. Ama 300 MB sınır gözüküyor. Limitsiz kullanabiliyor muyum? Yardımcı olursanız sevinirim.

Kaspersky Premium varsa limitsiz oluyor.

Kaspersky Total Security aboneliğim var. VPN kullanmak istiyorum. Ama 300 MB sınır gözüküyor. Limitsiz kullanabiliyor muyum? Yardımcı olursanız sevinirim.
Kaspersky VPN'i ayrı satın almadığınız sürece AV üyeliğinizle gelen VPN tek bir cihazda kullanılabiliyor.
Birden fazla cihazda kullanmıyorsanız hesabınıza giriş yapmış olduğunuzdan emin olun.

hesabım zaten girili halde vpn kısmını açtığımda açılan bölümde aktivasyon kısmına lisansımdaki mevcut kodu giriyorum bu kod hesabınıza zaten kaydedilmiş diyor ne yapacağımı anlamadım

Hesabım zaten girili halde VPN kısmını açtığımda açılan bölümde aktivasyon kısmına lisansımdaki mevcut kodu giriyorum bu kod hesabınıza zaten kaydedilmiş diyor ne yapacağımı anlamadım.
@JuisRuler08

Yapılacak şey çok basit. Kaspersky teknik destek ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Sorun çözülecektir.

Mail adresleri:
customerservicesolution@kaspersky.com

Hesabım zaten girili halde VPN kısmını açtığımda açılan bölümde aktivasyon kısmına lisansımdaki mevcut kodu giriyorum bu kod hesabınıza zaten kaydedilmiş diyor ne yapacağımı anlamadım
@JuisRuler08

Yapılacak şey çok basit. Kaspersky teknik destek ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Sorun çözülecektir.

Mail adresleri:
customerservicesolution@kaspersky.com
tahmini ne kadar sürede dönüş sağlarlar

Hesabım zaten girili halde VPN kısmını açtığımda açılan bölümde aktivasyon kısmına lisansımdaki mevcut kodu giriyorum bu kod hesabınıza zaten kaydedilmiş diyor ne yapacağımı anlamadım

Tahmini ne kadar sürede dönüş sağlarlar?
2 iş gününde cevap gelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı