Kaspersky VPN, Valorant'ta ban yedirir mi?

• Konuyu başlatan lusie
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 553

lusie

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, Discord yasak ülkemizde bilirsiniz ben de Valorant gireceğim zaman Discord'u kullanıyorum, arkada VPN de açık oluyor. Valorant'tan ban yeme sebebi olur mu bu ve konum olarak da Türkiye'yi seçiyorum Kaspersky'da ve GoodbyeDPI falan kullanamıyorum, Kaspersky engelliyor.

Nasıl yapacağım hocam bunu?

Splitwire baktımda sadece Discord hocam oda Roblox falan da giriyorum çakışabiliyor.

Ayarlar a tikla, asagi dogru git gorursun.

Sonra valorant.exe, artik ne ise onu secip dene. LoL de olmuyor, ne yaptiysam calismadi, Diablo da sorun olmadi, Battle.net de sorun olmadi.

Hocam bunu yapınca Valorant açıldı ama pingim yüksek 25 27 civarına çıkıyor 8'den.

Valorant icin, VPN uzerinden baglanma diyorsun değil mi?

Bu ayar calismiyor olabilir, LoL de calismamisti, internette de bakmistim baskalari da bu ayari calistiramamisti. Riot'un guvenlik ayarlari ile ilgili olabilir.

Valorant icin, VPN uzerinden baglanma diyorsun değil mi?

Bu ayar calismiyor olabilir, LoL de calismamisti, internette de bakmistim baskalari da bu ayari calistiramamisti. Riot'un guvenlik ayarlari ile ilgili olabilir.
evet öyle diyorum ama çalışmıyor yapcak bişey yok pekte sanırım splitwire turkey de vpn üzerinden giriyo valoranta

@lusie, Splitwire sadece Discord'u kapsıyor. Diğer programlara karışmıyor. Bu arada üstteki değil de alttaki seçeneği seçip oradan Discord'u seçerseniz olur gibi geldi bana. Kendim Kaspersky VPN kullanmadığım için bilmiyorum tabii ama bir deneyin, belki işe yarar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…