Kaspersky, VPN'e bağlanmıyor

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Kaspersky, VPN'e bağlanmıyor. Daha önce bu uygulamayı hiç kullanmadım. Ben bugün yasaklı sitelerde video izlemek için indirdim. Açtığım gibi VPN'e bağlanılamıyor dedi. Ben de alttaki yazıya tıkladım ve sitesine gittim. Makalesinde uygulamayı ve bilgisayarı yeniden başlatması öneriliyordu. Ben de hem uygulamayı hem de bilgisayarı yeniden başlattım. Durum hâlâ aynı. Üstte etkinleştirme kodunu girin diyor. Fakat uygulama ücretsiz ama kısıtlı bir MB veriyor. Şu an kullanmam gerek ama kullanamıyorum. Kendi sitesinden indirmiştim, deneme sürümü falan değil. Bu neden böyle ve nasıl düzeltirim?

Kaspersky, VPN'e bağlanmıyor- Technopat Sosyal.png

Opera VPN kullanın. Sitelere girmek için kullanıyormuşsunuz zaten.

Opera'nın VPN'i donuma kadar alıyor hocam. Onu asla kullanmam. Facebook, Google gibi güvenlik bazlı olmayan şirketlere verimin gitmesini istemem. İki, üç video izlemek için. :)

Düzelene kadar alternatif olarak ZenMate VPN öneririm. Gayet hızlı. Bundan önce hola VPN'i ve touch VPN'i önerirdim fakat biri yavaşladı diğeri de bayağıdır servis dışı.

Güvenilir VPN istediğim için Kaspersky seçtim. Önerdiğin VPN'ler çokça veri satan şirketler. Touch VPN'i sorma bile. Güvenlik falan alakası bile yok. Veri satma olayı da, IP adresinden tut, tüm geçmiş gidiyor. :)

Güvenilir VPN istediğim için Kaspersky seçtim. Önerdiğin VPN'ler çokça veri satan şirketler. Touch VPN'i sorma bile. Güvenlik falan alakası bile yok. Veri satma olayı da, IP adresinden tut, tüm geçmiş gidiyor. :)
İzleme o zaman aga. :) Ücretsiz bulmuşsun tabii yapacak. Şu yorumu yazdığın site bile don rengine kadar tüm bilgilerini alıyor zaten. Diğer girdiğin sitelerde bolca satıyor zaten. Bu kadar pinpiriklenmeye gerek yok.

1.1.1.1 warp kullanabilirsiniz.

Güzelmiş. Cloudflare olduğu için bakabilirim. Privacy Policy kısmında verileri asla satmayacağını söylüyorlar. Diğerlerine baktığım zaman resmen her şey satılıyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı