Kaspersky vs Bitdefender vs ESET

Kaspersky mı? Bitdefender mi? Eset mi? yoksa diğer mi?

• Kaspersky

• Bitdefender

• Eset

• Diğer

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Kaspersky: Denetimi iyi, hız konusunda eski bilgisayarlara gizlice ağırlık veren bir yazılım (görev yöneticisinden anlaşılmıyor ama silince fark çok belli oluyor), yeni bilgisayarlarda sessiz takılan görev adamı. Hayranı çok ve şunu diyebilecekler bile var; Windows ve Google'dan iyi teknoloji uzmanları var. Serbest denetimli antivirüs.

Puanlama yapacak olsam: Koruması 7/7, hızı 5/7(malumunuz eski bilgisayarlar), kullanım kolaylığı 6/7 (Bazı ek ayarların yapılması gerekebiliyor), herkese hitap etme 6/7

Bitdefender: Denetimi aşırı! Can sıkıcı düzeyde. Hız konusunda Kaspersky ile aynı diyebilirim, tarama konusunda daha rahat ama genel kullanımda mod değişmeleri eski bilgisayarları rahatsız ediyor. Hayranı Türk forumlarda pek yoktur ama AvTest sitesi gibi sitelerde hep listededir. Aşırı denetimli antivirüs.

Puanlaması: Koruma 7/7, hızı 4/7, kullanım kolaylığı 7/7, herkese hitap etme 7/7

Eset: Sal çayıra denetim. Umrunda değil sen istediğini yap sonra beni çağır tarafı gibi. Hız konusunda hepsini geçiyor malum. Taramada da hızlı ama koruması diğerlerine göre kötü. Türkiye'de çok kullananı olan bir antivirüs. Korumasına korur da fark edilmesi 1 ayı bulan virüsleri tanıması diğerlerinde 2 günse bunda 2 hafta.

Puanlama: Koruma 6/7, hızı 7/7, kullanım kolaylığı ?/7 (pek araştırmadım), herkese hitap etme 6/7

Ben olsam Kaspersky ile Bitdefender arasında seçerdim iyi bir bilgisayarım varsa. Eğer yoksa şunu yapardım.
Windows Defender + hafif programlar
Not: Windows Defender şu son dönem kendini geliştirmiş duruyor. Ben haftada 1 malwarebytes antimalware ile güvenli modda taratarak kullanıyorum. Tek başına da kullanabilirsin düzenli format atan birisiysen.
İyi günler.

Ben HDD kullanıyorum, benim sistemi Kaspersky süründürüyor. Halbuki Avast hem daha hafif hem de ince ayarlar ile sistemimi Kaspersky'den daha iyi bir şekilde korumada tutmamı sağlıyor.

Zaten subjektif bir konuda "her yönü ile" dediğiniz zaman sorunun hiç bir anlamı kalmıyor. Söyleyeyim dedim.

Microsoft Security Essentials 4.0

windows-guvenlik-duvari-temsili.png

Kaspersky Internet Security kullandım benim bilgisayarı kastırmıyordu Lenovo ideapad 320 yeniler için de kasiyor deniliyor o bakımdan Bitdefender bilgisayarın kapama süresini etkiliyordu bilgisayarı kapat basınca 1-2 bekleyip bende öyle kapanıyordu kaldırdıktan sonra düzelmişti şimdi ise Avast free kullanıyorum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı