Kaspersky indirimde 2 yıllık aldim ve çok memnunum.
Ben bilmediğim için Kaspersky kullanıyorum. PC kullanmayı bilmeyenlere şiddetle tavsiye ederim.PC kullanmayı biliyorsan Defender.
Ne güzel.Ben bilmediğim için Kaspersky kullanıyorum. PC kullanmayı bilmeyenlere şiddetle tavsiye ederim.
Mesala bana sadece Windows defender yeter çünki PC de sadece DC ve Steam var oyunları Steamden yüklüyorum Google'dan bir şey yüklemiyorum. Ama yinede Kaspersky kullanıyorum çünki bedavaya geldi ve beğendim kullanmaya devam edicem. XDBen bilmediğim için Kaspersky kullanıyorum. PC kullanmayı bilmeyenlere şiddetle tavsiye ederim.
Forumda o kadar adamla uğraşıyoruz, bari sen hayal kırıklığına uğratmaHiçbir kullanıcı yazılım konusunda tam anlamıyla uzmanlaşamaz. Yazılımcılar bile gelişmiş yazılımlar kullanıyor çünkü yazılımlar insanların hayatını kolaylaştırıyor. En basit örneğiyle, hepimizin evine misafir gelmiştir ya da akrabamızın USB belleğini cihazımıza takmak durumunda kalmışızdır. Şimdi ben o bellekten virüs yememek için, 50 tane manuel işlemle mi uğraşacağım? Ya da hepimiz insanız, dalgın anımızda olur olmaz yerlere tıklayabiliyoruz. Hatta güvenilir sandığımız yerlerin bile yazılım açıkları oluyor. PC kullanmasını biliyoruz diye de tüm bu açıkları takip etmemiz ve sürekli alarmda olmamız ne kadar mantıklı? Bu yazılımlar, bunları senin yerine yapıyor ve seni çoğu kez formattan, hatta kritik dosyalarının zarar görmesinden koruyor.
Steamdan her işleminizi yapıyorsanız browser dahil çok güvenmeyin. Çok başı yanan var.Steam var oyunları Steamden yüklüyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.