Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 25 Haziran 2021 #11 omwr.ptx dedi: Dün bir video izledim. Sahte virüsler üzerinde birkaç antivirüsü test ettiler ve sonuç: Eki Görüntüle 1082572 Ben Kaspersky kullanıyorum ama Bitdefender'a mı geçsem diye düşündüm. Sizce hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Bitdefender Free adv teklonojisi daha gelişmiştir Kaspersky'ye göre Bitdefender daha iyidir. Ibufropen dedi: Ulan arkadaş Bitdefender yükledim satın aldığım IDM'yi virüs görüp sildi. Ulan ürün lisanslı lisanslı. Genişletmek için tıkla... Lisanslı değildir o zaman.
omwr.ptx dedi: Dün bir video izledim. Sahte virüsler üzerinde birkaç antivirüsü test ettiler ve sonuç: Eki Görüntüle 1082572 Ben Kaspersky kullanıyorum ama Bitdefender'a mı geçsem diye düşündüm. Sizce hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Bitdefender Free adv teklonojisi daha gelişmiştir Kaspersky'ye göre Bitdefender daha iyidir. Ibufropen dedi: Ulan arkadaş Bitdefender yükledim satın aldığım IDM'yi virüs görüp sildi. Ulan ürün lisanslı lisanslı. Genişletmek için tıkla... Lisanslı değildir o zaman.
Ibufropen Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 294 25 Haziran 2021 #12 Arda KC dedi: Bitdefender Free adv teklonojisi daha gelişmiştir Kaspersky'ye göre Bitdefender daha iyidir. Lisanslı değildir o zaman. Genişletmek için tıkla... Kardeşim adıma faturalı ürün. Lacivert Bilgisayardan satın aldım.
Arda KC dedi: Bitdefender Free adv teklonojisi daha gelişmiştir Kaspersky'ye göre Bitdefender daha iyidir. Lisanslı değildir o zaman. Genişletmek için tıkla... Kardeşim adıma faturalı ürün. Lacivert Bilgisayardan satın aldım.
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 25 Haziran 2021 #13 Ibufropen dedi: Kardeşim adıma faturalı ürün. Lacivert Bilgisayardan satın aldım. Genişletmek için tıkla... Sana orjinal diye korsan vermiş olabilirler.
Ibufropen dedi: Kardeşim adıma faturalı ürün. Lacivert Bilgisayardan satın aldım. Genişletmek için tıkla... Sana orjinal diye korsan vermiş olabilirler.
Ibufropen Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 294 25 Haziran 2021 #14 Arda KC dedi: Sana orjinal diye korsan vermiş olabilirler. Genişletmek için tıkla... Kardeşim, Lacivert Bilgisayar Tonec.Inc'in yetkili satıcısı. Korsan falan değil.
Arda KC dedi: Sana orjinal diye korsan vermiş olabilirler. Genişletmek için tıkla... Kardeşim, Lacivert Bilgisayar Tonec.Inc'in yetkili satıcısı. Korsan falan değil.
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 25 Haziran 2021 #15 Ibufropen dedi: Kardeşim tonec. Inc'in yetkili satıcısı. Korsan falan değil. Genişletmek için tıkla... VirusTotal'de tarama yaptın mı? Nereden indirdin yazılı mı?
Ibufropen dedi: Kardeşim tonec. Inc'in yetkili satıcısı. Korsan falan değil. Genişletmek için tıkla... VirusTotal'de tarama yaptın mı? Nereden indirdin yazılı mı?
Ibufropen Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 294 25 Haziran 2021 #16 Arda KC dedi: VirusTotal'de tarama yaptın mı? Nereden indirdin yazılı mı? Genişletmek için tıkla... Kardeşim bak kendi sitesinden indirdim. Lisans aldığım ürünü neden crackli indireyim?
Arda KC dedi: VirusTotal'de tarama yaptın mı? Nereden indirdin yazılı mı? Genişletmek için tıkla... Kardeşim bak kendi sitesinden indirdim. Lisans aldığım ürünü neden crackli indireyim?
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 25 Haziran 2021 #17 Ibufropen dedi: Kardeşim bak kendi sitesinden indirdim. Lisans aldığım ürünü neden crackli indireyim? Genişletmek için tıkla... Virus total atsaydın belki diğer AV'lerin'de algıladığını görebilirdik.
Ibufropen dedi: Kardeşim bak kendi sitesinden indirdim. Lisans aldığım ürünü neden crackli indireyim? Genişletmek için tıkla... Virus total atsaydın belki diğer AV'lerin'de algıladığını görebilirdik.
HobaPrime Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 276 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Haziran 2021 #18 Malwarebytes kullanıyorum ancak Bitdefender da iyidir.
Ibufropen Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 294 25 Haziran 2021 #19 Ömür boyu lisanslı. Bitdefender manyak çıktı. Al virüs total VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Ömür boyu lisanslı. Bitdefender manyak çıktı. Al virüs total VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Cyduss Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #20 omwr.ptx dedi: Dün bir video izledim. Sahte virüsler üzerinde birkaç antivirüsü test ettiler ve sonuç: Eki Görüntüle 1082572 Ben Kaspersky kullanıyorum ama Bitdefender'a mı geçsem diye düşündüm. Sizce hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Kaspersky öneririm paran varsa Norton al memnunum çok iyi direk siliyor malware viruslerini trojanları.
omwr.ptx dedi: Dün bir video izledim. Sahte virüsler üzerinde birkaç antivirüsü test ettiler ve sonuç: Eki Görüntüle 1082572 Ben Kaspersky kullanıyorum ama Bitdefender'a mı geçsem diye düşündüm. Sizce hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Kaspersky öneririm paran varsa Norton al memnunum çok iyi direk siliyor malware viruslerini trojanları.