Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
McAfee ev kullanıcısı için ideal bir seçim değildir zaten, orada yanlış yapmışsınız. Kaspersky sistemi Bitdefender'a göre daha az kullanır koruma dereceleri aynı bana kalırsa.
2 antivirüs yazılımı da çok iyi. Kaspersky kullanıyorum fakat BitDefender'ın koruması bana bir tık daha fazla gibi gelmişti. BitDefender'ın daha fazla kaynak tükettiğini söylemesem olmaz.
Eğer sisteminiz düşükse Kaspersky öneririm BitDefender çok kaynak tüketiyor. BitDefender'ı yükledikten sonra uygulama ayarlarından güncelleyebilirsiniz.
Kaspersky: Çevrimiçi korumada çok iyidir.
BitDefender: Çevrımdışı korumada daha iyidir. Çevrimiçi koruması kaspersky'a kıyasla daha kötüdür.
Kesinlikle Kaspersky öneririm.(Kaspersky Internet Security'i tercih edebilirsiniz.)
Kesinlikle Bitdefener. Yaklaşık 15 senedir Norton - Kaspersky ve Bitdefener kullanıyorum, son 8 senedir Bitdefender'dan vazgeçmedim. Bitdefender her açıdan daha komple bir yazılım.
Kesinlikle Bitdefener. Yaklaşık 15 senedir Norton - Kaspersky ve Bitdefener kullanıyorum, son 8 senedir Bitdefender'dan vazgeçmedim. Bitdefender her açıdan daha komple bir yazılım.