Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #11 EnesVRR dedi: BitDefender olan 2020 diyor sorun olur mu ve bir kısım Kaspersky bir kısim BitDefender diyor arada kaldım. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı yükledikten sonra görev çubuğundan BitDefender'ın simgesine sağ tıklayıp güncelle derseniz son sürüme geçersiniz.
EnesVRR dedi: BitDefender olan 2020 diyor sorun olur mu ve bir kısım Kaspersky bir kısim BitDefender diyor arada kaldım. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı yükledikten sonra görev çubuğundan BitDefender'ın simgesine sağ tıklayıp güncelle derseniz son sürüme geçersiniz.
444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 12 Haziran 2022 #12 Bitdefender o kadar ucuz değil. Eğer alacaksan Bitdefender.
Valentineee Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #13 EnesVRR dedi: Şu an McAfee kullanıyorum ve üyeliğim bitecek yeni bir antivirüs programına geçmek istiyorum. Attığım linklerden sizce hangisi alınmalı? https://www.hepsiburada.com/bitdefender-internet-security-2020-1-kullanici-1-yil-p-HBV00000WENO4 Bu BitDefender fakat 2020 demesi beni şüphelendirdi. GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir. www.gittigidiyor.com Bu da Kaspersky sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Ben Bitdefender kullanıyorum kesinlike öneririm.
EnesVRR dedi: Şu an McAfee kullanıyorum ve üyeliğim bitecek yeni bir antivirüs programına geçmek istiyorum. Attığım linklerden sizce hangisi alınmalı? https://www.hepsiburada.com/bitdefender-internet-security-2020-1-kullanici-1-yil-p-HBV00000WENO4 Bu BitDefender fakat 2020 demesi beni şüphelendirdi. GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir. www.gittigidiyor.com Bu da Kaspersky sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Ben Bitdefender kullanıyorum kesinlike öneririm.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #14 EnesVRR dedi: BitDefender olan 2020 diyor sorun olur mu ve bir kısım Kaspersky bir kısim BitDefender diyor arada kaldım. Genişletmek için tıkla... Test sonuçları. Sırasıyla: Koruma-Verim-Kullanılabilirlik
EnesVRR dedi: BitDefender olan 2020 diyor sorun olur mu ve bir kısım Kaspersky bir kısim BitDefender diyor arada kaldım. Genişletmek için tıkla... Test sonuçları. Sırasıyla: Koruma-Verim-Kullanılabilirlik
EnesVRR Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 856 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #15 Fıratt10 dedi: Eki Görüntüle 1417025Eki Görüntüle 1417026 Test sonuçları. Sırasıyla: Koruma-verim-kullanılabilirlik Genişletmek için tıkla... BitDefender daha iyi yani dime.
Fıratt10 dedi: Eki Görüntüle 1417025Eki Görüntüle 1417026 Test sonuçları. Sırasıyla: Koruma-verim-kullanılabilirlik Genişletmek için tıkla... BitDefender daha iyi yani dime.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #16 EnesVRR dedi: BitDefender daha iyi yani dime. Genişletmek için tıkla... Bitdefender koruma açısından 6 üzerinden 5.5 puan almış. Kaspersky ise 6/6 almış.
EnesVRR dedi: BitDefender daha iyi yani dime. Genişletmek için tıkla... Bitdefender koruma açısından 6 üzerinden 5.5 puan almış. Kaspersky ise 6/6 almış.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #17 Fıratt10 dedi: Kaspersky: Çevrimiçi korumada çok iyidir. BitDefender: Çevrımdışı korumada daha iyidir. Çevrimiçi koruması kaspersky'a kıyasla daha kötüdür. Genişletmek için tıkla... BitDefender çevrim içi ve çevrim dışı korumada kaspersky'ı büyük üstünlük ile geçmiştir. (2022 Güncel testlerini baz alarak konuşuyorum)
Fıratt10 dedi: Kaspersky: Çevrimiçi korumada çok iyidir. BitDefender: Çevrımdışı korumada daha iyidir. Çevrimiçi koruması kaspersky'a kıyasla daha kötüdür. Genişletmek için tıkla... BitDefender çevrim içi ve çevrim dışı korumada kaspersky'ı büyük üstünlük ile geçmiştir. (2022 Güncel testlerini baz alarak konuşuyorum)
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #18 y4vuzz dedi: BitDefender çevrim içi ve çevrim dışı korumada kaspersky'ı büyük üstünlük ile geçmiştir. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
y4vuzz dedi: BitDefender çevrim içi ve çevrim dışı korumada kaspersky'ı büyük üstünlük ile geçmiştir. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EnesVRR Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 856 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #19 Fıratt10 dedi: BitDefender koruma açısından 6 üzerinden 5.5 puan almış. Kaspersky ise 6/6 almış. Genişletmek için tıkla... Hocam lafi dolandirmayın kasperaky mi bitdefendermi.
Fıratt10 dedi: BitDefender koruma açısından 6 üzerinden 5.5 puan almış. Kaspersky ise 6/6 almış. Genişletmek için tıkla... Hocam lafi dolandirmayın kasperaky mi bitdefendermi.
3 396597 Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 3.299 Makaleler 1 Çözümler 38 12 Haziran 2022 #20 BitDefender sistemi sömürüyor, önermiyorum.