Kaspersky vs Bitdefender

Çağdaş Savaş

Hectopat
Kaspersky Premium kullanıyorum ama yakında bitecek ve ben 5 cihazlı bir paket alacağım. Ama Kaspersky'ın Ruslarla olan olayları beni işkillendiriyor. Bitdefender'a geçmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky iyi bir antivirüs. Çok da kafaya takılacak bir mevzu olduğunu sanmıyorum veri tarafında çünkü kullandığın telefonda kendi ülkesine kullanım verilerini gönderiyor. İnternete girersen internetin en ucu yine Amerikalı bir şirkete çıkıyor bunun için Çin ve rusyasnın kendi ülkesinde yerel interneti sağlamak için çalışmaları falan da var global internet bir tehdit oluşturmaya başlarsa diye neyse her halükarda verilerin biyerlere gidiyor.

Son düzenleme:
Bende de McAfee LiveSafe var bilgisayarla beraber gelmişti o bitince Kaspersky'a geçeceğim Bitdefender'ı bilmiyorum ama Kaspersky iyi gibi.

Bitdefender Total Security kullanıyorum.

Hindistan'a ait bir siteden aldım. Aktivasyon yaparken Hindistan IP'sı almak gerekiyor, ondan sonra nereden kullanırsan kullan, sıfır sıkıntı.

Aldığım sitede Total Security fiyatları şuan şu şekilde;
1 kullanıcı 3 yıl: 264 TL
1 kullanıcı 2 yıl: 253 TL
1 kullanıcı 1 yıl: 176 TL

1 kullanıcı fiyatları bunlar tabi 3 ve daha fazla kullanıcılı seçenekler mevcut.
3 arkadaş alırsanız daha da uygun oluyor.
3 kullanıcı 3 yıl paketi 396 TL mesela.

Site Linki ; https://live-tech.in/

Yıllardır kullanıyorum ve memnunum. Pc'mi kasmıyor, arka planda bilgisayar boşta kalınca tarama yapıyor. Google'de gezerken siteler güvenli mi değil mi onu söylüyor. Kısacası yapması gereken her şeyi yapıyor.

Kaspersky'de kullandım eskiden, Norton da. Onlar da iyiydi baya, Bitdefender de iyi.

Zaten 3'ü genel olarak virüs test sitelerinde yüksek puanlar alıyor. Bitdefender'de alsan üzmez Kaspersky'da. Fiyat önemli bir yerde. Vermiş olduğum sitede fiyatlar uygun, bakabilirsiniz.

Sadece aktivasyon yaparken Hindistan üzerinden aktivasyon yapmanız gerekiyor, Hindistan IP'si lazım o kadar.
(Sadece Bitdefender aldım o siteden ve onun aktivasyon yöntemini biliyorum. Diğer programlarda Hindistan IP'si ile aktivasyon ihtiyacı duyar mı bilgim yok.)

Bitdefender Total Security kullanıyorum.

Hindistan'a ait bir siteden aldım. Aktivasyon yaparken Hindistan IP'sı almak gerekiyor, ondan sonra nereden kullanırsan kullan, sıfır sıkıntı.

Aldığım sitede Total Security fiyatları şuan şu şekilde;
1 kullanıcı 3 yıl: 264 TL
1 kullanıcı 2 yıl: 253 TL
1 kullanıcı 1 yıl: 176 TL

1 kullanıcı fiyatları bunlar tabi 3 ve daha fazla kullanıcılı seçenekler mevcut.
3 arkadaş alırsanız daha da uygun oluyor.
3 kullanıcı 3 yıl paketi 396 TL mesela.

Site Linki ; Live-Tech.in – Trusted Digital Software, License Store & IT Products – The Future Has Arrived

Yıllardır kullanıyorum ve memnunum. Pc'mi kasmıyor, arka planda bilgisayar boşta kalınca tarama yapıyor. Google'de gezerken siteler güvenli mi değil mi onu söylüyor. Kısacası yapması gereken her şeyi yapıyor.

Kaspersky'de kullandım eskiden, Norton da. Onlar da iyiydi baya, Bitdefender de iyi.

Zaten 3'ü genel olarak virüs test sitelerinde yüksek puanlar alıyor. Bitdefender'de alsan üzmez Kaspersky'da. Fiyat önemli bir yerde. Vermiş olduğum sitede fiyatlar uygun, bakabilirsiniz.

Sadece aktivasyon yaparken Hindistan üzerinden aktivasyon yapmanız gerekiyor, Hindistan IP'si lazım o kadar.
(Sadece Bitdefender aldım o siteden ve onun aktivasyon yöntemini biliyorum. Diğer programlarda Hindistan IP'si ile aktivasyon ihtiyacı duyar mı bilgim yok.)
Hangi vpn programını kullandınız?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı