Kaspersky vs Bitdefender

Play Store'de "VPN Indıa-Get Indıan IP" programını kullandım. Aktivasyonu telefon üzerinden yaptım.
Aktivasyonu gerçekleştirdim. Bilgisayarıma nasıl indireceğim? Mail ile indirme linki yolluyorum fakat "Your download link was only valid for 24 hours, so it’s a thing of the past now." hatası alıyorum.

Son düzenleme:
vpni çalıştırıyorum fakat internet erişimi yok? hiçbir siteye giremiyorum. herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu?
Bilemiyorum hocam ben kurduğum gibi girdim ve central.bitdefender.com adresinden lisans kodunu eklemiştim.
Play Store'de Indıan VPN yazınca başka sonuçlar da çıkıyor. Onları da bir deneyin isterseniz.
Şuan ben "Indıa VPN Proxy" diye bir şey kurdum mesela.
Mumbai, Indıa gösteriyor konumumu.

Bilemiyorum hocam ben kurduğum gibi girdim ve central.bitdefender.com adresinden lisans kodunu eklemiştim.
Play Store'de Indıan VPN yazınca başka sonuçlar da çıkıyor. Onları da bir deneyin isterseniz.
Şuan ben "Indıa VPN Proxy" diye bir şey kurdum mesela.
Mumbai, Indıa gösteriyor konumumu.
indirmeyi hallettim, teşekkürler

Son düzenleme:
Aktivasyonu gerçekleştirdim. Bilgisayarıma nasıl indireceğim? Mail ile indirme linki yolluyorum fakat "Your download link was only valid for 24 hours, so it’s a thing of the past now." hatası alıyorum.
Bitdefender Central
Burada cihaz ekle var. Aktivasyon yaptıysanız artık VPN'e ihtiyacınız yok.
PC'de linki açın ve Cihaz ekle kısmına tıklayın. Kurum oradan yapılıyor.

Bitdefender Central
Burada cihaz ekle var. Aktivasyon yaptıysanız artık VPN'e ihtiyacınız yok.
PC'de linki açın ve Cihaz ekle kısmına tıklayın. Kurum oradan yapılıyor.
Programı pcye kurdum fakat üyelikle giriş yapamıyorum?

@Amiga discord hesabınız var mı acaba, yardımcı olsanız?

Dosya Ekleri

• 2367.jpg
    2367.jpg
    140,4 KB · Görüntüleme: 27
Hocam işte olduğum için Discord kullanamıyorum.
Bitdefender Central bu siteye üye olurken kullandığınız mail adresi ile etkinleşmesi lazım aslında. etkinleştirme yaparken de mail adresi kullandınız diye düşünüyorum. Ordan otomatik bağlaması lazım aslında.

Hocam yapabildiniz mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı