10 yıldır aktif olarak hayatımın yarısı PC ile geçiyor, bir kere bile antivirüs programı kullanmadım. Ne başımı ağrıtacak tek bir olay yaşadım, ne de bir sıkıntı. Bilmiyorum yani, biri antivirüs deyince gülesim geliyor ister istemez.
10 yıldır aktif olarak hayatımın yarısı PC ile geçiyor, bir kere bile antivirüs programı kullanmadım. Ne başımı ağrıtacak tek bir olay yaşadım, ne de bir sıkıntı. Bilmiyorum yani, biri antivirüs deyince gülesim geliyor ister istemez.
Benim başıma Eset yüzünden bir olay geldi. Eset virüsü algılamadı ve defalarca taradım bilgisayarımı fakat Kaspersky'la tarattım hemen bulmuştu. Eset yüzünden biraz da benim hesaplarım çalınmıştı... Ve antivürüse gerek var. Google Chrome'da bile o kadar virüs var ki bunu düşünmeniz bence yanlış.
12-13 yıldır antivirüs ile kullanıyorum ve bende hiç virüse denk gelmedim. İlk yardım çantası niyetine bulundurulmalı. Hangi siteye girdiğine veya ne indirdiğine dikkat etsen bile taktığın USB'den bulaşabilir.