Kaspersky vs Eset

Zel

Hectopat
Yer
/POC/
Arkadaşlar kararsızım şu an Kaspersky kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
10 yıldır aktif olarak hayatımın yarısı PC ile geçiyor, bir kere bile antivirüs programı kullanmadım. Ne başımı ağrıtacak tek bir olay yaşadım, ne de bir sıkıntı. Bilmiyorum yani, biri antivirüs deyince gülesim geliyor ister istemez.

Benim başıma Eset yüzünden bir olay geldi. Eset virüsü algılamadı ve defalarca taradım bilgisayarımı fakat Kaspersky'la tarattım hemen bulmuştu. Eset yüzünden biraz da benim hesaplarım çalınmıştı... Ve antivürüse gerek var. Google Chrome'da bile o kadar virüs var ki bunu düşünmeniz bence yanlış.
Kaspersky tercih ederdim. Avast kullanıyorum şu an ama. O da gayet yeterli.
Sağ ol

En doğrusu hocam. Nereye girip çıktığınızö biliyorsanız virüs korumasına gerek yok. +1

Kaspersky diyorum. Şu an Bitdefender kullanıyorum. Antivirüs programlarını ben emniyet kemeri gibi düşünüyorum.

Kaspersky diyorum. Şuan Bitdefender kullanıyorum.

Antivirüs programlarını ben emniyet kemeri gibi düşünüyorum.
Bence de, 1 yorumu yazan abinin düşüncesi bence yanlış. İster istemez birisi girebilir.

12-13 yıldır antivirüs ile kullanıyorum ve bende hiç virüse denk gelmedim. İlk yardım çantası niyetine bulundurulmalı. Hangi siteye girdiğine veya ne indirdiğine dikkat etsen bile taktığın USB'den bulaşabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…