Kaspersky vs Eset

Antivirüs şart değil. Abuk subuk sitelere girilmediği sürece virüs bulaşacağını sanmıyorum. Şahsen çok uzun zamandır antivirüs programı kullanmıyorum ve şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım.

Bir keresinde Kaspersky kurmuştum bir işimden dolayı, tekrar kaldırmak istediğimde tam bir zulümdü. PC'ye format atmak zorunda kalmıştım kaldırmak için. Bunu yaşayanlar var ise nasıl kaldırılabileceğini bilenler lütfen yazsın, tekrar kurarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beleş Kaspersky işe yaramıyor ama Eset Security Premium geçen trojanı yakaladı bende.
Ayrıca Kaspersky kasıyor.

Kaspersky'ı kaldırmada ne sorunu yaşadınız?

Uzun zamandır antivirüs kullanmıyorum bilgisayarımda. Bir eksiklik de hissetmedim şu ana kadar. Windows'un kendi güvenliği yetiyor bana. Masaüstünde de macOS kullanıyorum zaten. Pop-up'larda gösterilen MacKeeper reklamlarına tıklamadıktan sonra (Veya indirsen dahi yüklemedikten sonra) bir sorun olmaz bence

İnternet aktif ise her zaman risk vardır. Virüs programının lisanlı olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…