HONDA VTEC 1.6
Hectopat
Hitman. Pro ile tam tarama yapıyorum PES 13 virüslü buluyor, Kaspersky ile tam tarama yapıyorum bir şey bulmuyor. Hangisine güvenmem lazım?
Hitman Pro'da bulduğu tehditin üzerine tıklayın. BitDefender motoru olduğu için üzerinde BitDefender var mı yoksa kendi motoruyla mı tespit etmiş bakın.Hitman. Pro ile tam tarama yapıyorum PES 13 virüslü buluyor, Kaspersky ile tam tarama yapıyorum bir şey bulmuyor. Hangisine güvenmem lazım?
Hitman Pro'da bulduğu tehditin üzerine tıklayın. BitDefender motoru olduğu için üzerinde BitDefender var mı yoksa kendi motoruyla mı tespit etmiş bakın.
Kendi motoruyla tespit ettiyse false-positive olabilir.
BitDefender motoruyla tespit ettiyse o dosyayı VirusTotal'e yükleyip linkini bize atın.
Üzerine tıklayın tehditin. Yazacak orada.Nereden anlayacağız kendi moturundan bulduğunu.
Üzerine tıklayın tehditin. Yazacak orada.
Eki Görüntüle 1624471
Eğer sadece bu simge varsa BitDefender tespit etmemiş demektir ama üzerinde kırmızı arka plan ile b yazıyorsa BitDefender'da algılamış demektir.
False-Positive çok çok yüksek ihtimalle oynamaya devam edebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.