Kaspersky vs Malwarebytes

esercim

Hectopat
İkisinden birinde abonelik alacağım.
Malwarebytes hep daha yakın geliyor, bir keresinde hiçbir antivirüsün bulamadığı virüsü temizlemişti ondan kaynaklı.
Önerilerinize açığım.

Malwarebytes hep daha yakın geliyor, bir keresinde hiçbir antivirüsün bulamadığı virüsü temizlemişti ondan kaynaklı.
Önerilerinize açığım.
Kaspersky tercih ederim kullandiginiz tarayiciya kaspersky free yazarka ucretsiz indirebilirsiniz

Ben şuan Kaspersky kullanıyorum ama param olsa Malwarebytes alırdım. Şimdiye kadar kullandığım deneme sürümlerinde hep en iyisi Malwarebytes olmuştu.

Ben şu an Kaspersky kullanıyorum ama param olsa Malwarebytes alırdım. Şimdiye kadar kullandığım deneme sürümlerinde hep en iyisi Malwarebytes olmuştu.

Malwarebytes iyi ama gercek zamanli koruma istiyorsaniz Kaspersky.

Malwarebytes antivirüs değildir, antimalwaredir. Yani odak noktası malware tipi kötü amaçlı yazılımlardır. Kaspersky ise bir antivirüs yazılımıdır. Odak noktası genel güvenliği sağlamaktır. Normal bir ev kullanıcısı için aktif koruma olarak Kaspersky'ın kullanılmasını daha doğru buluyorum.

Önerilerinize açığım.
Malwarebytes tarama da iyi Kaspersky koruma da iyi.

Hocam peki sadece oyun ve yazılım ile ilgilenen biri için hangi paketi uygundur?

Önerilerinize açığım.
Tarama konusunda Malwarebytes diğer konularda Kaspersky.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…