4 444553 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.714 Makaleler 3 Çözümler 5 5 Haziran 2021 #31 Huseyinizm dedi: Benim bilgisayarımı yormuyor, iyi bilgisayarım var. Genişletmek için tıkla... Kaspersky kullan o zaman.
Huseyinizm dedi: Benim bilgisayarımı yormuyor, iyi bilgisayarım var. Genişletmek için tıkla... Kaspersky kullan o zaman.
Scream_00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.128 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #32 Bence kaspersky. Yıllardır kullanıyorum memnunum.
TheEren459 Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 95 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2022 #33 Kaspersky bilgisayarın yavaş açılmasına yol açar. Norton kullanabilirsiniz. Norton'un Kaspersky'den ayıran özelliği kimlik avı korumasıdır.
Kaspersky bilgisayarın yavaş açılmasına yol açar. Norton kullanabilirsiniz. Norton'un Kaspersky'den ayıran özelliği kimlik avı korumasıdır.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #34 İkisi de başarılı yazılımlardır. Ancak Kaspersky'ın arayüzü bana daha kullanışlı geliyor.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 25 Eylül 2022 #35 Kaspersky bence. Norton 4-5 kez False-Possitive vermişti. Kaspersky'ın yanlış tespit yaptığını görmedim hiç. Yıllardır kullanırım zaten. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kaspersky bence. Norton 4-5 kez False-Possitive vermişti. Kaspersky'ın yanlış tespit yaptığını görmedim hiç. Yıllardır kullanırım zaten. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et