Kaspersky web siteyi istisnalara ekle uyarısı veriyor

343248

Hectopat
Misafirliğe gitdiğimde PC'yi yeniden başlatmak zorunda kaldım. Ve her zaman bir siteye girdiğimde Kaspersky böyle yazılar gösteriyordu. Bazen girmediğimde de. Ve bazen tarih 2085'e alınıyor otomatik. PC çok geç başlıyor. Ve alttaki ikonlar çalışmıyor, bazen gözükmüyor ve daha fazlası...

Dosya Ekleri

• bandicam 2021-02-08 18-17-13-215.jpg
    bandicam 2021-02-08 18-17-13-215.jpg
    248,2 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleyen: Moderatör:
Misafirliğe gitdiğimde PC'yi yeniden başlatmak zorunda kaldım. Ve her zaman bir siteye girdiğimde Kaspersky böyle yazılar gösteriyordu. Bazen girmediğimde de. Ve bazen tarih 2085'e alınıyor otomatik. PC çok geç başlıyor. Ve alttaki ikonlar çalışmıyor, bazen gözükmüyor ve daha fazlası...
Şöyle şeyleri kullanmasanız derdiniz kalmaz. Windows security işini gayet iyi yapıyor zaten.
@curiousoftech Hayırdır? :D Saçma sapan sitelere girmediğin ve saçma sapan şeyler indirmediğin sürece virüs bulaşmıyor kardeş bilgisayarına. 4 yıldır bir tane virüs girmedi bilgisayarıma. 1 kere bile 3. parti virüs programı indirmedim bilgisayara. Rahat duramıyorsanız sıkıntı yaşarsınız.

Son düzenleme:
Şu an cevap bekliyorum eğer maksimum 2 saat içinde düzgün bir cevap gelmezse yallah Kaspersky.
Şu forumda çok garip insanlar var. Kendi deneyimini paylaştığında beğenmezlerse kızgın ifade atıyorlar. Çok garip kafalar. :D Sil gitsin. Zaten bir gereği yok.

Artı -2 Eksi
Şöyle şeyleri kullanmasanız derdiniz kalmaz. Windows security işini gayet iyi yapıyor zaten.
@curiousoftech Hayırdır? :D Saçma sapan sitelere girmediğin ve saçma sapan şeyler indirmediğin sürece virüs bulaşmıyor kardeş bilgisayarına. 4 yıldır bir tane virüs girmedi bilgisayarıma. 1 kere bile 3. parti virüs programı indirmedim bilgisayara. Rahat duramıyorsanız sıkıntı yaşarsınız.
Çok zekisin he. Dünyada olan bir ton bilişim ve güvenlik uzmanları AV yazılımılarının gerekliliğini çözemedi, sen çözdün. Aferin, böyle devam et.
Tarihin saçma sapan değişmesi BIOS ile alakalı olabilir. BIOS pilini ve BIOS'tan zamanı kontrol et.
Kaspersky üzerinde web korumasını kapatınca hata çıkarıyor mu? @24099 @Murat5038

Son düzenleme:
Çok zekisin he. Dünyada olan bir ton bilişim ve güvenlik uzmanları AV yazılımılarının gerekliliğini öçzemedi, sen çözdün. Aferin, böyle devam et.

Tarihin saçma sapan değişmesi BIOS ile alakalı olabilir. BIOS pilini ve BIOS'tan zamanı kontrol et.
Kaspersky üzerinde web korumasını kapatınca hata çıkarıyor mu? @24099 @Murat5038
Sağ ol şekerim.

Kaspersky'ın özelliklerinden biri olan sahte siteleri algılamak için kullanılan bağlantı güvenliği özelliği gravatar sitesinin sertifikasını çözemediği için siteyi açamıyorsan ve güvenliğinden emin isen istisnalara ekleyip kullanabilirsin diyor.
Bu yazdıklarımın kısaltılmış halini zaten resimde uyarıda yazıyor biraz okusanız normal bir insan anlar.
Küçük bir uyarıda AV silmeye yelteniyorsanız boşuna kullanmayın, zararlı yemeniz daha yararlı olur o zaman anlarsınız uyarı vermesi mi iyi yoksa zararlı girince dosyaların kullanılmaz hale gelmesi mi diye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı