Çözüldü Kaspersky Windows form application uygulamasını virüs sanıp kodu çalıştırmayı engelliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Merhabalar arkadaşlar, Kaspersky Security Cloud Free kullanıyorum. Görsel programlama için kod yazıp çalıştırdığı zaman virüs olarak algılayıp uygulamayı çalıştıramıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?

Çözüm
Komple Visual Studio eklesem çözer mi? Haftaya cuma sınavım var. Bütün konulardan sorumlu olduğum için 10'dan fazla olacak.
Sanmam zira VS'nin kendisine uyarı vermiyor, projeye veriyor. Ama şöyle bir yol izleyebilirsiniz. Projeler için sabit bir dizin belirlersiniz. O dizini istisnalara eklersiniz. Yeni projeleri de oranın içine oluşturacak şekilde ayarlarsınız.

Böylece sorun olmaz diye düşünüyorum hocam. İsterseniz bi' deneyin. Daha sonra bize dönüş yapın.
Son düzenleyen: Moderatör:

Şöyle bir çözüm var mı peki? O uygulamayı taramasını devre dışını bırakma gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Antivirüsü silebilirsin ancak Kaspersky denetim masasından kalkmıyor.
Yanlış bilgilendirme. Kalkıyor, hatta genelde ilk tercih edilmesi gereken denetim masasından kaldırmak. Sorun yaşarsa KAVRemover kullanabilir.
Şöyle bir çözüm var mı peki? O uygulamayı taramasını devre dışını bırakma gibi.
Var hocam. İstisnalara ekleyebilirsiniz derleyiciyi ve hangi IDE'yi kullanıyorsanız.

Komple Visual Studio eklesem çözer mi? Haftaya cuma sınavım var. Bütün konulardan sorumlu olduğum için 10'dan fazla olacak.
Sanmam zira VS'nin kendisine uyarı vermiyor, projeye veriyor. Ama şöyle bir yol izleyebilirsiniz. Projeler için sabit bir dizin belirlersiniz. O dizini istisnalara eklersiniz. Yeni projeleri de oranın içine oluşturacak şekilde ayarlarsınız.

Böylece sorun olmaz diye düşünüyorum hocam. İsterseniz bi' deneyin. Daha sonra bize dönüş yapın.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…