Merhabalar arkadaşlar, Kaspersky Security Cloud Free kullanıyorum. Görsel programlama için kod yazıp çalıştırdığı zaman virüs olarak algılayıp uygulamayı çalıştıramıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
Sanmam zira VS'nin kendisine uyarı vermiyor, projeye veriyor. Ama şöyle bir yol izleyebilirsiniz. Projeler için sabit bir dizin belirlersiniz. O dizini istisnalara eklersiniz. Yeni projeleri de oranın içine oluşturacak şekilde ayarlarsınız.
Böylece sorun olmaz diye düşünüyorum hocam. İsterseniz bi' deneyin. Daha sonra bize dönüş yapın.
Sanmam zira Vs'nin kendisine uyarı vermiyor, projeye veriyor. Ama şöyle bir yol izleyebilirsiniz. Projeler için sabit bir dizin belirlersiniz. O dizini istisnalara eklersiniz. Yeni projeleri de oranın içine oluşturacak şekilde ayarlarsınız.
Böylece sorun olmaz diye düşünüyorum hocam. İsterseniz bi' deneyin. Daha sonra bize dönüş yapın.
Sorun değil hocam işaretleyebilirsiniz direk uygulamanın kaydedildiği yeri istisnalara ekledim. Sorunum çözüldü şimdilik hata almıyorum. Geç geri dönüş için kusura bakmayın elektrikler yoktu.