omrx Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 1.523 Çözümler 11 17 Eylül 2021 #11 S h â d y dedi: Malwarebytes ile taradım ve bir tane virüs çıktı cheat engine programının dosyalarından, Genişletmek için tıkla... Cheat Engine'yi resmi sitesinden indirmişsen sorun yok.
S h â d y dedi: Malwarebytes ile taradım ve bir tane virüs çıktı cheat engine programının dosyalarından, Genişletmek için tıkla... Cheat Engine'yi resmi sitesinden indirmişsen sorun yok.
S h â d y Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #12 omrx dedi: Cheat Engine'yi resmi sitesinden indirmişsen sorun yok. Genişletmek için tıkla... Resmi siteden indirmiştim, akşam laptoptan da evin internetine bağlanıp deneyeceğim onda da bu bildirim gelirse modeme sızdıklarına emin olurum. Sadece bilgisayarda ise format atarım.
omrx dedi: Cheat Engine'yi resmi sitesinden indirmişsen sorun yok. Genişletmek için tıkla... Resmi siteden indirmiştim, akşam laptoptan da evin internetine bağlanıp deneyeceğim onda da bu bildirim gelirse modeme sızdıklarına emin olurum. Sadece bilgisayarda ise format atarım.